. Ma Buda, Richárd napja van.
Megtaláltuk Pest megye legnépszerűbb középiskoláját
2012-03-12 11:33:16
Megtaláltuk Pest megye legnépszerűbb középiskoláját

Megtaláltuk Pest megye legnépszerűbb középiskoláját

A Pest Megyei Hírhatár Online meghirdette a „Pest megye legnépszerűbb középiskolája” címért indult online szavazást. Szavazni kizárólag a Pest megyében található középiskolákra lehetett.

 

A szavazást 2012. március 10-én zártuk le.

 

 

 

 


 

A végeredmény:

 

 

 

Holtversenyben az Ady Endre Gimnázium, valamint az Illyés Gyula Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola végzett! Gratulálunk nekik!

 

A nyertes iskolák az alábbi ajándékokat kapják:

 

A Magvető Kiadó, az Athenaeum Kiadó - Líra Könyv Zrt. által felajánlott értékes könyvcsomag. Az nyereményeket hamarosan eljuttatjuk a holtversenyben, első helyen végzett ráckevei Ady Endre Gimnázium, valamint a budaörsi Illyés Gyula Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola részére. Köszönjük szavazataikat!

 


További híreink
A koronavírushoz hasonlította Orbánt Donald Tusk
A néppárti elnök alig burkoltan a koronavírushoz hasonlította Orbán Viktort, Donald Trumpot és Jaroslaw Kaczyński lengyel politikust.
2020-04-01 20:09:06, Hírek, Kultúra Bővebben
Róna Péter hétfőtől diktatúrával számol Magyarországon, szerinte Orbán barbár világot képvisel
A neves közgazdász a Klubrádiónak adott interjújában elmondta többek között, hogy vége a liberális korszaknak, és a helyébe brutális, barbár civilizációs forma lép, és ez...
2020-03-31 12:58:57, Hírek, Kultúra Bővebben
A járványveszély közepén indít kormánypropagandát a kormány
Tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy reményeik szerint minden magyar állampolgár értesüljön a szombattól érvényben lévő kijárási korlátozás legfontosabb részleteirő...
2020-03-30 16:29:42, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások