. Ma Auguszta napja van.
Megölte, elásta és lebetonozta szeretőjét egy tárnoki férfi
2015-01-20 09:52:08
Megölte, elásta és lebetonozta szeretőjét egy tárnoki férfi

Megölte, elásta és lebetonozta szeretőjét egy tárnoki férfi

A Pest Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt emelt vádat az ellen a férfival szemben, aki egy vita hevében nő ismerősét megfojtotta, majd tárnoki háza alagsorában elásta és lebetonozta.
 
Egy tárnoki férfi házassága mellett hosszú évek óta szerelmi viszonyt folytatott az ügy sértettjével. Kapcsolatukat nehézségek terhelték, amelyek egyik kiváltó oka az volt, hogy a férfi folyamatosan azzal hitegette szeretőjét, hogy el fog válni, és vele fog élni, de ígéretét nem váltotta valóra.
 
2013 áprilisában – amikor a férfi családja nem volt otthon - a nő autóval megjelent a tárnoki házánál, ahol ismét vitatkozni kezdtek az összeköltözésük kérdésén. A férfi a vita során egy kötéllel hátulról a kanapéra rántotta és megfojtotta a nőt.
 
Eldöntötte, hogy eltünteti a bűncselekmény nyomait. Szeretője testét egy zsákba tekerte, majd házuk alagsorának betonaljzatát megbontotta, a holttestet elásta és a helyiséget ismét lebetonozta. A nő táskáját, iratait elégette, az asszony autójának pedig Tatabányán kibérelt egy garázst, a kocsi kulcsait elrejtette.
 
A nő családja 2013. április 25-én jelentette be eltűnését. A bejelentés nyomán közigazgatási, majd büntetőeljárás indult. Az vált gyanússá ugyanis, hogy a férfi egy idő után nem fizette a garázs bérleti díját, így bukkantak rá a nő gépkocsijára. Az asszony holtteste 2014 januárjában került elő.
 
A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.
 
Forrás: Pest Megyei Főügyészség
További híreink
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori...
Bővebben >>