. Ma Gedeon napja van.
Megölte a szeretőjét egy péceli nő - 10 évet kapott
2014-04-11 14:28:04
Megölte a szeretőjét egy péceli nő - 10 évet kapott

Megölte a szeretőjét egy péceli nő - 10 évet kapott

Emberölés bűntette volt a vád az ellen a nő ellen, akinek az ügyében ítéletet hirdetett 2014. április 10-én a Budapest Környéki Törvényszék. A vád szerint az akkor 44 éves nő 2012. december 9-én egy késsel megölte egy péceli élelmiszerüzlet tulajdonosát.
 
A vádlott és a sértett ismerősök voltak, a nő a férfi péceli boltjába járt vásárolni. Nehéz anyagi körülmények között élt, ezért 2012. szeptembere körül megegyeztek abban, hogy a nő havonta 100,000 Ft-ért vásárolhat a boltban, cserébe kitakarítja az üzletet és az ahhoz tartozó kis lakást, segít a papírmunkában és szexuális szolgáltatást is nyújt a tulajdonosnak.
 
A nő a megállapodásban meghatározottakon túl is gyakran tartózkodott a boltban, a magatartásával a vevők elégedetlenek voltak, mert többször durva hangon beszélt velük, ezt azonban a munkaadója elnézte neki, mert elmondása szerint szerelmes volt belé. Szinte napi rendszerességgel fogyasztottok alkoholt az együtt töltött időben.
 
A nő 2012. december 9-én délelőtt vásárolt a boltban, majd később visszament, hogy elvégezze a takarítást. Ezután a férfi kocsijával elmentek bevásárolni, majd az esti órákban visszamentek az üzletbe, ahol a nő a papírmunkát végezte, közben pedig pálinkáztak, amitől a férfi közepes fokú alkoholos befolyásoltság alá került.
 
Este fél 9 körül, amikor a nő már hazaindult, a férfi kérte, hogy maradjon, a szerződésük szexuális szolgáltatásokra vonatkozó pontját szerette volna érvényesíteni. A nő nem akarta, a férfi ezért megragadta a kezét, mire az felkapott egy kést, majd szívtájékon szúrta. A nő kihívta a mentőket, a férfi ennek ellenére a helyszínen életét vesztette.
 
A bíróság ítélete szerint K. J.-né bűnös emberölés bűntettében, ezért a bíróság 10 év börtönbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ítélet nem jogerős, a nő és védője a büntetés enyhítése érdekében fellebbezett; az ügyész tudomásul vette a bíróság ítéletét.
 
Forrás: Budapest Környéki Törvényszék

Utoljára frissítve: 2014-04-11 14:28:39

További híreink
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Moór Marianna: „Elzártam magam a világtól”
Amióta a 80 éves Moór Marianna visszavonult a pályától, távol tartja magát a rivaldafénytől, és úgy tűnik, ez a jövőben sem fog sokat változni, ráadásul egy tavaly februá...
2024-01-04 14:38:37, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>