. Ma Ervin napja van.
Maghasadás a Jobbiknál
2012-08-05 17:50:37
Maghasadás a Jobbiknál

Maghasadás a Jobbiknál

Az maghasadás fogalom jelentése jól példázza, várhatólag rövid időn belül mi zajlik majd le a jobbik soraiban, mi fog történni hamarosan ebben a demokratikusnak egyáltalán nem nevezhető pártban.


 

Maghasadás jelentése: „az uránmag és a neutron együttes tömege nagyobb, mint a hasadáskor keletkező anyagok együttes tömege. A hiányzó tömeg alakul át energiává, szabadít fel hatalmas energiát, amiből újabb neutronok keletkeznek.”


Vagyis a Jobbik, Vona-uránmag belső tömege és a neutron-pártagság együttes tömege, nagyobb, mint a hasadáskor keletkező emberanyagok együttes tömege. A hiányzó tömeg fog szemünk láttára átalakulni energiává, szabadít fel újabb energiákat, keletkeznek az eddiginél is szélsőségesebb suszter-lajbis neutronok.

 

Korábbi cikkünkben már foglalkoztunk a Jobbik belső ügyeivel, utaltunk valamennyi médiát megelőzve arra, hogy hamarosan változások várhatók a pártban.

 

Ezt megelőző írásunkban viszont tévesen állítottuk, hogy a parlamenti képviselők alig fele támogatja Vonát,- a jobbik kérésének helyt adva ezt korrigáltuk, annál is inkább, mert mi magunk sem fogalmaztunk pontosan(!) -  a mondat így hangzott volna helyesen: „megítélésünk szerint mára már a párttagság fele nem támogatná Vonát”, és lám-lám,  sokasodnak is az erre utaló jelek.

 

A jobbik ugyanis saját csapdájába esett azzal, hogy a cigányozás, zsidózás, mint fő irányvonalra építtették politikai filozófiájukat – mondhatni felelőtlenül, hiszen ha következetesen ez a fóbiájuk, saját házuk táján kellet volna először szétnézniük.

 

És láss csodát, kiderült, már 2010-ben tudtak arról, hogy Szegedi Csanád testvérük zsidó. Most épp erre,- mert akkor, valakik ezzel megzsarolták - építik a szerecsenmosdatásnak is beillő szánalmas magyarázkodásukat, miszerint nem a származása, hanem amiatt kell most Csanád testvérnek a pártból távoznia, mert korrupció gyanújába keveredett.

 

Ha viszont már 2010-ben megzsarolták a jobbikos vezérürü biboldót, akkor itt valami nagyon nem stimmel. Egyrészt nem igaz az a teória, hogy a tagságot, sőt a vezetőséget válogatott árják és gójok - még ha nem is mindenki kékszemű - testesítik meg, másrészt, ahogy a példa is mutatja, bizony náluk is előfordul minden náció képviselője, vagyis megbukott az elmélet a soraikat képviselő tagok vegytiszta imázsáról. (fotó:fenteslentblog)

 

Továbbá, szinte hihetetlen, hogy egy vezető pozíciót betöltő EP képviselőről ne lehessen tudni mindent, ne lett volna előzetesen kellően átvilágítva. Elképzelhetetlen, hogy erről a párt belső köreiben ne tudtak volna és még csak ha ott! Valószínűsíthető, igenis tudtak róla, de gondolhatták, a mély hallgatás talán eredményes lehet és a mennyasszony ágyékához nem illő szervet az árpádsávos méteráru tán majd eltakarja.

 

Csakhogy egyvalamit kihagytak a számításból,- eljött az idő!

 

 

Eljött az idő. A Fidesz készülve a közelgő választásra, hasonlóan, ahogy korábbi kormányzásuk félidejében kinyírták a kisgazdákat, ezt a jobbikal is megpróbálják megtenni. A személyes motivációról nem beszélve, hogy Vona Gábor Orbán hátán gyalogolt be a politikába, ezt neki soha nem fogják elfelejteni. Lásd Tiszavasváriból történő kipenderítésüket, fellegváruk elvesztését.

 

A só és egyéb fűszerek már készen állnak a szalámizáshoz.

 

A közelgő történések a párt vezetésére fognak elsősorban hatni, most még kendőzhetik a problémákat, de ahogy a belső törésvonal is egyre szélesedik jósolható, rövid időn belül elindul a hasadás.

 

A tagok körében már egyre nagyobb a felzúdulás, nem csak a korábbi cikkünkben érintett, a jobbik parlamentbe jutásával járó, a tagság számára nem követhető több száz millió forint sorsa miatt-, ami viszont összetartja a jelentős számú vezetőséget, ellenben a helyi szervezetekben dolgozókkal, akiknek csak morzsa(sem) jutott -, hanem amiatt is, mert a szélsőséges szimpatizánsok körében is egyre elterjedtebb az a vélekedés, hogy ez a párt is ugyanolyan korrupt mint a többi.

 

A tagság körében terjedőben van az a tragikomikus vélekedés is miszerint a pártot valójában zsidók, cionista ügynökök, irányítják, lásd. Népszabadság Czene Gábor augusztus 4-i írását.

 

Még ezen is túlmutat az a tény, hogy Vona, volt Magyar Gárda elnök közelében kik vannak/voltak!  Csak egy példa: közeli ismeretségi köréhez tartozott az az őrült romániai magyar, aki saját gyermekével felesége szemeláttára fajtalankodott - részletek itt! Az abberált pedofil, a gárda felesküdt tagja ellen jelenleg büntető eljárás folyik.

 

Arról már nem is beszélve, hogy sokan nehezményezik, - persze ez is csak utólag kapott nyilvánosságot - , hogy Pörzse Sándor jobbikos ikon, miután felvette a gázsiját az MSZP 1998-as rendezvényén történt spikerkedését követően megtért, hithű jobbikos lett, vélhetőleg arányosan javadalmazásával.

 

Novák Elődre, aki a biboldó buktáig mellesleg Szegedi Csanád személyi titkára volt, már sok időt nem érdemes vesztegetni. A sokat szidott Uniós kenyéradó-gazda pénzét rezzenéstelen arccal zsebretevő, annak zászlóját égető  Novák jellemábrázolása pedig külön fejezetet is megérne.

 

Ezek után a Budapest Pride rendezvényen  „ A Jobbik meleg tagozata” tábla magasba emelőiről már nem is tudjuk mit gondoljunk, vehetjük őket komolyan?

 

A Jobbik belegyalogolt saját maga ásott vermébe. Nem lehet hiteles egy olyan párt, ahol és ennyi botrány adódik, aki filozófiáját történelmi amnéziában szüli meg. Politikáját-  toleranciát, empátiát nélkülöző, homofób, bár az ordító gyülölettől oxigénhiányában szenvedő asztmás tömegeknek tetsző, származási megkülönböztetésre építi.

 

Ráadásul maguk sem különbek, mint akik ellen gyűlöletet szítanak. Főhet most a vezetőség feje, kitudja milyen ügyek kerülnek még a felszínre, vannak a színfalak mögött?-, de abban biztosak lehetünk lesz még egy- két meglepetés, látványos dramaturgiai fordulat.

 

Ne legyen kétségünk, a Jobbik át van világítva, mindenkiről minden tudott, az hogy a kartácsozás mikor indul meg ellenük csak hetek kérdése,- a folyamatot már nem ők fogják irányítani. Tudható, a Jobbik belső ellenzéke már zászlót bontott, Vona feje felett vágják a centit.

 

A dolgok alakulásából következtethető, a 2014-es választásokig bezárólag a párt csak nyomokban lesz fellelhető, sokan vélekednek erről így, vagyis a jelenlegi tagság tömeg energiává alakul, még szélsőségesebb lesz, számtalan újabb susztermellényes neutronok alakulnak majd.

 

A maghasadás elindult a Jobbiknál!

Rozy-x

 

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2012-08-21 20:39:15

További híreink
Hatalmasat bukott a kormány
Hatalmasat bukott a kormány, mert az, hogy a népszavazás érvénytelen lett, bizony elveszítette a népszavazást, hiszen nem jött össze az ami a célja lett volna, hogy az ér...
2016-10-03 17:11:56, Hírek, Publicisztika Bővebben
A manipuláció kiszolgáltatott áldozatai
Információ vagy demagógia? Fejlődés vagy leépülés?
2015-09-27 08:28:13, Hírek, Publicisztika Bővebben
A történelem ne ismétlődne? Dehogynem…
Hofi már a rendszerváltás utáni egyik előadásában arról kesergett, hogy régen, ha az ember kitalált egy közéleti poént, hónapokig mondhatta. Ma bezzeg, ha reggel kitalál ...
2014-07-03 12:18:53, Hírek, Publicisztika Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Amikor az időjárás kellemesre fordul, beköszönt a tavasz, nemcsak a ruhatárunkat frissítjük fel, szívesen újít...
Bővebben >>