. Ma Antal napja van.
Laufenn, avagy olcsó de megbízható téli gumik az autónkra
2020-11-23 16:07:15
Laufenn, avagy olcsó de megbízható téli gumik az autónkra

Laufenn, avagy olcsó de megbízható téli gumik az autónkra

Ezenfelül kimondottan a téli viszonyokra is koncentrálunk majd, vagyis megmutatjuk, milyen előnyöket kapunk a Laufenn téli gumikat választva.

 

Röviden mindaz, amit a Laufenn abroncsokról tudni érdemes

 

Hogyha a Laufenn gumikról még túl sokat nem is hallottunk, a Hankook neve már biztosan ismerősen cseng. Nos, a Laufenn az egyébként prémiumkategóriás Hankook egyik olcsóbb márkájának számít.

 

Maga az elnevezés német eredetű, a „laufen” tükörfordításban futást jelent. A Laufenn gumiabroncsok gyártása során pedig a Hankook szakértelme és elképesztően sokrétű tapasztalata köszön vissza, méghozzá egy olcsóbban is hozzáférhető árszinten kínálva. Mindez tökéletesen igaz a téli gumikra nézve is.

 

Ezt kapjuk a pénzünkért cserébe, ha Laufenn téli gumikat szerzünk be

 

A Laufenn téli gumik árát elsőre megpillantva rögvest szemet szúr, hogy viszonylag olcsón hozzájuk tudunk férni. Ami talán ennél is fontosabb, hogy a relatíve alacsonyabb árért cserébe megfelelő minőséget kapunk.

 

Tehát a Laufenn téli gumik megfelelő tapadást és stabil úttarást kölcsönöznek majd az autónak, adott esetben havas, fagyos és szélsőséges körülmények között. Nem azt mondjuk persze, hogy csúcsminőséget kapunk, de számos felhasználási környezethez ennél többre egyszerűen nincs szükség. Vagyis a Laufenn téli gumik optimális választást jelentenek, ha telente csak bizonyos időközönként vesszük elő az autót, akkor sem megyünk messze, és a sportos autóvezetés sem igazán jellemző ránk a téli körülmények között.

 

Erre érdemes odafigyelni, amikor a téli gumik beszerzését oldjuk meg

 

Az első és legfontosabb szempont mindig az lesz, hogy alapvetően mire is használjuk magát az autót. Nem mindegy, hogy több száz kilométereket vezetünk le az autópályán, vagy csak hetente pár alkalommal visszük iskolába a gyereket vagy ugrunk el vásárolni a közeli szupermarketbe.

 

Ezenfelül azt kell még őszintén bevallani, hogy miként vezetünk. Ha szeretünk kicsit bátrabban belemenni a kanyarokba és sportosan kihúzatni az autót, akkor érdemesebb lesz beruházni egy komolyabb téli gumi garnitúrába. Ellenkező esetben viszont tökéletesen elég lehet egy közepes kategóriába eső téli gumi szett is. Egy olyan, mint például a Laufenn. Nem a legdrágább, nem is a legmenőbb talán, viszont a céljainknak tökéletesen megfelel, és jó eséllyel hosszú éveken át kiszolgál majd minket.

 

Ennél többre pedig nem is lesz szükség, legyünk őszinték. Laufenn téli gumikkal felszerelkezve nyugodtan autózhatunk majd rossz időben is, hiszen a biztonságos vezetés feltételei adottak lesznek.

További híreink
Családi programok járvány idején
Javában benne vagyunk a koronavírus-járvány második hullámában. Bár a „maradj otthon” kampány kicsit alább hagyott továbbra se menjünk, ha lehet nagy tömeges helyekre, cs...
2021-01-15 23:09:49, Hírek, Könnyű Bővebben
A magas IQ még nem garancia az óvodai vagy iskolai beilleszkedésre
Az ember azt gondolná, hogy ha egy képességből minél több van, annál jobb. Esetünkben valóban nem gond a magas IQ hányados (intelligence quotient, más néven intelligencia...
2021-01-15 23:07:04, Hírek, Könnyű Bővebben
A téli grillezés nélkülözhetetlen kellékei
Grillezni nem csupán a nyári forróságban lehet, hanem a téli hidegben is, hacsak nem szakad éppen az eső vagy a hó. Persze ha valamilyen fix féltető vagy pergola alatt vé...
2021-01-15 23:03:45, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A közterületeken tartózkodó hajléktalanok biztonságos elszállásolásához, éjszakai alvásához ítélt meg egymilli...
Bővebben >>