. Ma Móric napja van.
Különleges fehérneműk férfiaknak
2020-06-22 12:29:32
Különleges fehérneműk férfiaknak

Különleges fehérneműk férfiaknak

Mindenki mást szeret

 

Van, aki a fecskére esküszik, míg mások a boxert preferálják. Abból van bővebb, feszesebb és olyan is, ami szinte eggyé válik a bőrükkel. Mégis, talán a tanga az egyetlen, amit inkább csak akkor hajlandóak felvenni, ha csábításra kerül a sor.

 

Az erotikus alsók között is vannak szolidabb és merészebb darabok. Az egyszerűbbek közé tartozik a fekete anyagból készült boxer vagy némelyik basic termék. Ezek egyszerű alsónak is elmennek, de ezek között is akad olyan, ami fényes, latexhez hasonló anyagból készül, vagy éppen neccbetétes elöl. Azoknak is van választék, akik nem csak a nőkön kedvelik a csipkét, hiszen egyik-másik akár abból is készülhet. Ezek még a light kategóriát erősítik, így még azoknak is jó választás, akik nem annyira bevállalósak.

 

Vicces darabok is megtalálhatóak a Szeresdmagad.hu kínálatában, mint mondjuk az elefántfejes tanga. Ez kifejezetten mókás darab, ami inkább legénybúcsúra ideális választás, hacsak nem a nevetés a cél a lepedőakrobatika helyett.

 

Az állatmintás tangák nem annyira a móka kedvéért készültek, de izgalmasabbak, mint az egyszerű darabok, ugyanakkor nem tartoznak az igazán extrémek közé. 

 

Merész és bevállalós darabok 

 

Persze nem csak egyszerű fehérneműben csábíthatnak az urak, hanem akár csupa necc vagy tökéletesen átlátszó tangákban is. Ezek meglehetősen erotikus és lelkesítő darabok, amiktől bármelyik nőnek nedves lesz a bugyija. Éppen ezért ne hagyják, hogy kimaradjanak az életükből ezek az izgalmas darabok!

 

A legbevállalósabb férfiaknak pedig a pénisztartós darabok is szóba jöhetnek, melyek esetében külön van elválasztva a pénisz és a herék, sőt az elején még egy neccbetét is borzolja a kedélyeket. Igazi szuperszexi darab azoknak, akik tudják, hogy mivel vadítsák meg a partnerüket!

 

A szexi jelmezek között is rengeteg olyat találhatunk, amik izgalmas alsóval vannak kombinálva, ahogy az látható is az erotikus fehérneműk között is. Tengerész vagy pincérfiú? Semmi akadálya, hiszen bármikor, bármilyen jelmez feltüzelheti a hangulatot, legyen szó egy átlagos estéről vagy egy különleges alkalomról. 

 

Ha felkeltettük az érdeklődését a különböző erotikus férfi fehérneműk iránt, akkor ne habozzon, minél előbb válassza ki azt, ami a legjobban tetszhet önnek és a partnerének! Igazi csemegékre lelhet, ha alaposan körülnéz a szexshopok kínálatában!

További híreink
Hogy zajlik egy kutya örökbefogadása?
Előbb-utóbb sok ember életében elérkezik a pillanat, amikor szeretne maga mellé egy négylábú társat. Egy olyan valakit, aki felnéz rá, ragaszkodik hozzá, akiről gondoskod...
2020-09-17 21:42:22, Hírek, Könnyű Bővebben
Hazánk legkeresettebb papagájfajtái
Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek manapság a különböző papagájfajták, hiszen nagyon sokan adják madártartásra a fejüket. Nekik szeretnénk kedvezni, valamint azoknak...
2020-09-17 21:40:10, Hírek, Könnyű Bővebben
Egy kedvelt női cipőmárka – a Remonte
Szívesen vásárolnál csak egyetlen megbízható cipőmárka kollekcióiból, különböző stílusú cipőket? Bizony nem csalás, nem ámítás, léteznek olyan márkák, amelyek valamennyi ...
2020-07-16 20:32:35, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Jónás Kálmán független jelölt nyerte Hajdúszoboszlón a a 8-as számú egyéni választókerületben (EVK) kiírt vas...
Bővebben >>