. Ma Béla napja van.
Köszönet és virág helyett verést kapott egy édesanya Ócsán
2015-04-30 10:04:19
Köszönet és virág helyett verést kapott egy édesanya Ócsán

Köszönet és virág helyett verést kapott egy édesanya Ócsán

A Pest Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat az ellen az ócsai férfi ellen, aki az őt eltartó szüleit bántalmazta.
 
A fiatal férfi szüleivel élt együtt Ócsán. Nem dolgozott, jövedelme nem volt, szülei tartották el, alkoholt viszont rendszeresen fogyasztott. A szülők ezt nem nézték jó szemmel, ezt időről időre szóvá is tették, ami többször veszekedéshez, sőt, tettlegességhez vezetett a családban.
 
A férfi 2014 novemberében egyik nap alaposan lerészegedve ment haza. Apja az udvarukon szóvá tette az ittasságát, mire a férfi válaszul szidalmazta, majd ököllel több alkalommal megütötte az apja fejét. Az ütésektől az apa a földre esett, de fel tudott állni, a fia pedig tovább bántalmazta, testszerte ököllel ütötte és rugdosta.
 
Az édesanya a fia és a férje közé állt, a férfi azonban ellökte az anyját, aki a betonudvarra esett. Az asszony nehezen, de felállt a földről, és ismét a férje és az őt tovább bántalmazó fia közé lépett. A fiú haragja ekkor az anyja felé fordult, a fejét ütötte, ököllel, tenyérrel.
 
A szülők az utcára menekültek, hogy segítséget kérjenek, de fiuk utánuk eredt és ott is megverte őket. Csak a helyszínre érkező rendőrjárőr fellépésére hagyta abba a szülei bántalmazását.
 
Az édesanya életveszélyes fejsérüléseket, az apa könnyű sérüléseket szenvedett el.
 
A Pest Megyei Főügyészség börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a férfivel szemben, aki előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.
 
Forrás: Pest Megyei Főügyészség
 
További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik,...
Bővebben >>