. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Korongvadász Európa-bajnokság Galgamácsán
2015-05-20 11:09:43
Korongvadász Európa-bajnokság Galgamácsán

Korongvadász Európa-bajnokság Galgamácsán

 
A rendezés jogát a FITASC Magyarországi Korongvadász Szövetség és a Pilisi Parkerdő Zrt. kapta meg. A gyönyörű galgamácsai környezetben már korábban is rendeztek korongvadászatokat, de ilyen rangos eseményre itt még nem került sor. A regisztrációk alapján harminc országból kilencszáz versenyző érkezését várják, akik előbb gyakorlónapokon készülnek fel a tényleges versenyre, amely június 4-én kezdődik. 
 
Nagy lőtudási- és koncentráló-képességet igényel a megmérettetés, hiszen nyolc vonalon 32 lőállás és egyenként kétszáz korong teszi próbára a versenyzőket. Egy híres brit szakember alakítja ki ezen a helyszínen is a pályákat, ami garancia a magas szintű versenyzés lebonyolítására. 
 
 
 
Az izgalmakat csak növelheti majd, hogy több magyar versenyző győzelmi eséllyel áll rajthoz: Szerdahelyi András, Jéri Tamás vagy Varga András komoly kihívója lehet bármelyik résztvevőnek. A szervezők az érdeklődőket is szeretettel várják, a csodálatos erdei környezetben zajló versenyek, a terepviszonyoknak és a pályák kialakításának köszönhetően valódi élményt és izgalmat nyújthatnak mindenki számára. 
 
Fotó: Pilisi Parkerdő Zrt.
 
Kertész Z István
 

Utoljára frissítve: 2015-05-20 13:35:41

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>