. Ma Barbara, Borbála napja van.
Kitüntették a gödöllői gyilkos elfogóit
2012-10-09 07:31:14
Kitüntették a gödöllői gyilkos elfogóit

Kitüntették a gödöllői gyilkos elfogóit

2012. október 8-án  Gödöllőn a Szent István Egyetem dísztermében tüntették ki a domonyvölgyi gyilkos elfogásában részt vevő rendőröket.


Az emlékezetes eset felkavarta az ország közvéleményét,- az a brutális gyilkosság, amit egy szakáldi lakos követett el a városban. A férfi 2012. szeptember 24-én az egyetem parkolójában ugrott be a 32 éves nő kocsijába, amit erőszakkal kívánt megszerezni. Mivel a nő ellenállt a férfi többször nyakon szúrta, majd a 31-es úton domonyvölgynél az áldozatot kilökte a kocsiból. A 32 éves gödöllői áldozat a Szent István Egyetem munkatársa volt.

 

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság és a Terrorelhárítási Központ munkatársai rekordgyorsasággal, 72 órán belül Miskolcon elfogták  S. Márk 18 éves fiatalembert, aki kihallgatása során az elkövetett bűncselekményt beismerte.

 

A férfi kihallgatása során három bűncselekményben ismerte el közreműködését. S. Márkkal szemben a  PMRFK Bűnügyi Osztálya emberölés, és rablás bűntette kísérletének alapos gyanúja miatt folytat eljárást, a Pest Megyei Főügyészség pedig időközben elrendelte a fiatal gyilkos letartóztatását.

Hétfőn az intézmény dísztermében Hatala József országos rendőrfőkapitány, Tóth Tibor, Gödöllő alpolgármestere, valamint Solti László rektor és az egyetem dékánjai adták át az elismeréseket a gyilkos elfogásában közreműködő rendőröknek.

Fotó: police.hu

Utoljára frissítve: 2012-10-09 08:11:24

További híreink
Barbie – rekordot dönt a mozikban
Greta Gerwig Barbie-filmje csupán 17 nappal bemutatása után elérte az egymilliárd dolláros (355 milliárd forint) jegyárbevételt.
2023-08-08 15:39:27, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Sziget Fesztivál: a Szerelem Forradalma és a Világfalu is vár
Többek között a környezetvédelemre, az emberi jogokra, az egyenjogúságra és a béke fontosságára reflektálnak idén a Sziget Nagyszínpadán a Love Revolution Special program...
2023-08-05 11:46:14, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Az üzemen kívüli a Mexikói úti villamospálya története
Az 5-ös autóbusz utasainak egy része a Mexikói úton rácsodálkozhat a még mindig meglévő villamosvágányokra.
2023-07-24 17:36:11, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nagyon sokan tapasztalták már azt életük során, hogy vannak olyan időszakok, amikor sokkal levertebbek, kedvet...
Bővebben >>