. Ma Márk napja van.
Kitüntették a gödöllői gyilkos elfogóit
2012-10-09 07:31:14
Kitüntették a gödöllői gyilkos elfogóit

Kitüntették a gödöllői gyilkos elfogóit

2012. október 8-án  Gödöllőn a Szent István Egyetem dísztermében tüntették ki a domonyvölgyi gyilkos elfogásában részt vevő rendőröket.


Az emlékezetes eset felkavarta az ország közvéleményét,- az a brutális gyilkosság, amit egy szakáldi lakos követett el a városban. A férfi 2012. szeptember 24-én az egyetem parkolójában ugrott be a 32 éves nő kocsijába, amit erőszakkal kívánt megszerezni. Mivel a nő ellenállt a férfi többször nyakon szúrta, majd a 31-es úton domonyvölgynél az áldozatot kilökte a kocsiból. A 32 éves gödöllői áldozat a Szent István Egyetem munkatársa volt.

 

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság és a Terrorelhárítási Központ munkatársai rekordgyorsasággal, 72 órán belül Miskolcon elfogták  S. Márk 18 éves fiatalembert, aki kihallgatása során az elkövetett bűncselekményt beismerte.

 

A férfi kihallgatása során három bűncselekményben ismerte el közreműködését. S. Márkkal szemben a  PMRFK Bűnügyi Osztálya emberölés, és rablás bűntette kísérletének alapos gyanúja miatt folytat eljárást, a Pest Megyei Főügyészség pedig időközben elrendelte a fiatal gyilkos letartóztatását.

Hétfőn az intézmény dísztermében Hatala József országos rendőrfőkapitány, Tóth Tibor, Gödöllő alpolgármestere, valamint Solti László rektor és az egyetem dékánjai adták át az elismeréseket a gyilkos elfogásában közreműködő rendőröknek.

Fotó: police.hu

Utoljára frissítve: 2012-10-09 08:11:24

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>