. Ma Vilma napja van.
Kitüntették a gödöllői gyilkos elfogóit
2012-10-09 07:31:14
Kitüntették a gödöllői gyilkos elfogóit

Kitüntették a gödöllői gyilkos elfogóit

2012. október 8-án  Gödöllőn a Szent István Egyetem dísztermében tüntették ki a domonyvölgyi gyilkos elfogásában részt vevő rendőröket.


Az emlékezetes eset felkavarta az ország közvéleményét,- az a brutális gyilkosság, amit egy szakáldi lakos követett el a városban. A férfi 2012. szeptember 24-én az egyetem parkolójában ugrott be a 32 éves nő kocsijába, amit erőszakkal kívánt megszerezni. Mivel a nő ellenállt a férfi többször nyakon szúrta, majd a 31-es úton domonyvölgynél az áldozatot kilökte a kocsiból. A 32 éves gödöllői áldozat a Szent István Egyetem munkatársa volt.

 

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság és a Terrorelhárítási Központ munkatársai rekordgyorsasággal, 72 órán belül Miskolcon elfogták  S. Márk 18 éves fiatalembert, aki kihallgatása során az elkövetett bűncselekményt beismerte.

 

A férfi kihallgatása során három bűncselekményben ismerte el közreműködését. S. Márkkal szemben a  PMRFK Bűnügyi Osztálya emberölés, és rablás bűntette kísérletének alapos gyanúja miatt folytat eljárást, a Pest Megyei Főügyészség pedig időközben elrendelte a fiatal gyilkos letartóztatását.

Hétfőn az intézmény dísztermében Hatala József országos rendőrfőkapitány, Tóth Tibor, Gödöllő alpolgármestere, valamint Solti László rektor és az egyetem dékánjai adták át az elismeréseket a gyilkos elfogásában közreműködő rendőröknek.

Fotó: police.hu

Utoljára frissítve: 2012-10-09 08:11:24

További híreink
A koronavírusba halt bele Böröndi Tamás, nem volt alapbetegsége
A Vidám Színpad 65 éves igazgatója koronavírussal küzdött, és ebbe halt bele 65 évesen – erősítette meg a család engedélyével a Blikknek az intézmény sajtóreferense, aki ...
2020-11-25 10:36:48, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Az utolsó aranyló őszi napon a Mátrában jártunk
Az elmúlt szombaton a Mátrában jártunk, az utolsó olyan napon, amikor az ősz még megmutatta aranyló és sokszínű arcát - a héten már hó lepte el a Kékestetőt.
2020-10-17 17:53:33, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Halott csecsemőt találtak Érden
Állampolgári bejelentés alapján jelentek meg a Pest megyei nyomozók január 11-én az esti órákban egy érdi családi háznál, ahol egy csecsemő holttestet találtak.
2017-01-12 07:50:57, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ha apu közpénzt lop, az erény. Mert amikor apu kiszervezi a közpénzt alapítványba, akkor az elveszti a közpénz...
Bővebben >>