. Ma Auguszta napja van.
Kásler hívó szavára hadsereg gyülekezik a Kossuth térre
2013-02-12 12:22:29
Kásler hívó szavára hadsereg gyülekezik a Kossuth térre

Kásler hívó szavára hadsereg gyülekezik a Kossuth térre

A Pest Megyei Hírhatár (PMH) villáminterjút készített Kásler Árpáddal, aki a parlament elé szervez hatalmas és tartós demonstrációt  2013. február 16-án szombaton.

 

Kásler a Hírhatár kérdésére válaszolva állítja: addig nem fognak meghátrálni, amíg eredmény nem születik. Várják azok jelenlétét, akiknek elegük van az általános, döntésképtelen bírói gyakorlatokból, a hatóságok passzivitásából. A végrehajtások és a kifosztások egyre jobban felgyorsultak az utóbbi időben. „Folyamatosan gyarapítjuk seregünket, mindaddig harcolni fogunk, amíg a rémálomnak vége nem szakad.

 

- PMH: Mikor kezdték el szervezni a demonstrációt?

- K. Á.: Február 9-én kezdtük el a szervezést.  Február 16-án szombaton teljesedik ki a tüntetés, amely 11 órakor veszi kezdetét a Kossuth téren. Itt fog a „hadsereg gyülekezni” és mindaddig a helyszínen maradunk, illetve folytatódik a szerveződés minden városban, ameddig tárgyalóasztalhoz nem ülnek az érintett felek, vagy ha erre nem hajlandóak, akkor alkotmányos jogunkkal élve az önvédelem eszközéhez folyamodunk. Elegünk van a hitegetésből és a döntésképtelenségből!

 

- PMH: Mit jelent az, hogy az önvédelem eszközéhez folyamodnak?

- K. Á.: Erről most nem szeretnék nyilatkozni, de elkészültek a konkrét tervek.

 

- PMH: Hány emberre számít 16-án?

- K. Á.: Több ezer embert várunk a Kossuth térre. Bejelentkeztek szervezetek is, akik támogatják a tüntetést, valamint a több ezer tagot számláló nyugalmazott rendvédelmi szervezetek is csatlakoztak hozzánk. Pártállástól függetlenül mindenki támogatását elfogadjuk. Itt most kifejezetten a magyar állampolgárok fognak küzdeni, cél az ország kifosztásának megszüntetése.

 

- PMH: Sok demonstráció azért fullad ki, mert pár óra elteltével mindenki hazamegy. Önök hogyan tervezik?

- K. Á.: Tartós tüntetésre kell majd számítani. A múlt szombaton indított kis létszámú demonstrációnkat egyre jobban kiterjesztjük. A buszok már készen állnak, hogy a tüntetőket Budapestre szállítsák és ígérem, a megmozdulás mindaddig folytatódik, ameddig tárgyalóasztalhoz nem ülünk. A mi esetünkben nem fog előfordulni, hogy érdektelenségbe torkolljon, néhány óra múlva elhaljon a tüntetés. A készülő szombati eseményről, a buszok pontos indulásának időpontjáról tájékoztatást olvashatnak honlapomon, melynek elérhetősége: http://kaslerarpad.hu/.

 

Kapcsolt írásaink: Igaz a Fidesz állítás - a devizahitelesek túl vannak a legnehezén?

                            Eddig három ezren pusztultak bele a devizahitel következményeibe

 

 

 

Utoljára frissítve: 2013-02-13 15:57:02

További híreink
A szépségmegőrző rutin alapjai: ránctalanítás és szemkörnyékápolás
Mindannyiunk leghőbb vágya a fiatalos, vonzó megjelenés, és ebbe beletartozik az élénk tekintet, a jól ápolt, üde arcbőr is. Ahhoz azonban, hogy mindez megvalósulhasson, ...
2024-03-28 16:53:21, Hírek, Hasznos Bővebben
20 milliárdból újult meg a váci vasútállomás
Közel 20 milliárd forintos beruházással megújult a váci vasútállomás épülete és vágányhálózata, új biztosítóberendezés, valamint fedett peronok épültek.
2015-12-03 18:40:17, Hírek, Hasznos Bővebben
Aszfaltozzák a Bécsi út és Ürömi út csomópontját
Két éjszaka megnehezül a forgalom.
2015-06-23 11:42:56, Hírek, Hasznos Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Megoldás Mozgalom (MEMO) “Mintatelepülés” címmel indított pályázatot azoknak a leendő polgármestereknek, aki...
Bővebben >>