. Ma György napja van.
Ízekre szedett fantomautó áll Heréd határában
2015-05-20 11:57:40
Ízekre szedett fantomautó áll Heréd határában

Ízekre szedett fantomautó áll Heréd határában

 
Az útszakaszon közlekedők elmondása szerint pár napja még a „saját lábán” állt az autó. Azóta a rendszámtáblája is hiányzik, összetörték, szétszerelték, kerekeit elvitték, mozdíthatatlan állapotban van jelenleg. 
 
Nemcsak nappal, hanem legfőképpen este, éjjel a kivilágítatlan, nyitott ajtókkal álló gépjármű súlyos balesti veszélyforrást jelent a közlekedők számára. 
 
Hogy bűncselekmény következtében került az út szélére, vagy szándékosan elhagyott, megunt gépkocsi, nem tudni. Hogy kinek a feladata lenne ez ügyben intézkedni, az az információ is várat magára.
 
FRISSÍTÉS: A rendőrség megkeresésünkre elmondta, hogy tudnak az autóról, a tulajdonost pedig kiértesítették, neki kell a gépkocsit eltávolítania a helyszínről. Amennyiben ez nem történik meg, újabb intézkedés következik. Arról, hogy miért áll ott a Nissan, a rendőrség nem adhatott bővebb felvilágosítást.
 
H. Szabó Sándor felvételei:
 
 
 
 
 
 
 

Utoljára frissítve: 2015-05-20 11:59:36

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>