. Ma Jusztina napja van.
Ismerjük meg az írek egyik legnagyobb remekművét, a Writers Tears whiskeyt
2020-04-16 12:16:22
Ismerjük meg az írek egyik legnagyobb remekművét, a Writers Tears whiskeyt

Ismerjük meg az írek egyik legnagyobb remekművét, a Writers Tears whiskeyt

Annál is inkább, mivel a sokoldalú ízvilággal rendelkező prémium ital nemcsak a tapasztalt whiskeyfanoknak jelent páratlan élményt, hanem a whiskeykóstolással még csak kacérkodók számára is kellemes élményeket tartogathat.


Miként nyújthat segítséget egy prémium whiskey az alkotói válság idején?

 

Elég csak egyetlen pillantást vetni az iDrinks-nél is kapható Writers Tears whiskey palackjára, és máris szembejön velünk az alkotói válság fogalma. Olyan nehézségről beszélhetünk ebben az esetben, amely életük során bizony még a legnagyobb zseniket is érinthette.

Az Írországban terjedő legendák szerint az irodalmi élet korszakalkotói inspiráció- és múzsakeresés céljából bizony előszeretettel nyúltak a legnemesebb italok egyikéhez. Tehét az alkotói válságban szenvedő írók könnyeiből született a Writers Tears, egy különleges whiskeyfajta.


Amit a Writers Tears whiskey kapcsán tudni érdemes

 

Egészen könnyű és édes ír whiskeynek számít a Writers Tears, amely nem más, mint egy single pot still, illetve single malt whiskey keveréke. A whiskeykóstolással és -fogyasztással csak ismerkedők számára is páratlan élményt jelentő ital a bravúros blendelésnek köszönheti az egyedi ízvilágát, benne mézes és gyümölcsös jegyek sokaságával.

 

A Writers Tears az ír hagyományok szellemét követve készül, azonban a kifogástalan minőség érdekében külföldről importált eszközöket is bevetnek. Név szerint az amerikai tölgyfahordókra kell itt gondolni, amelyeknek az érlelés ideje alatt van elévülhetetlen érdemük a kifogástalan végeredmény megszületésében.


A Writers Tears whiskey karakterét leginkább meghatározó sajátosságok

 

Az „írók könnyeként” is gyakran emlegetett whiskeykülönlegesség illatáról a lágy és édes jelleg mondható el, amely leginkább a mézzel bőségesen megkent pirítósra emlékeztet, némiképp fűszerezve a citrusfélék héjának üde frissességével.

 

Ízleléskor a méz és a vanília édességének keveredését tapasztalhatjuk az arany malátával, valamint az üde zöldes jegyekkel. Érdemes nem sokáig várni az első kortyolással, mert a karamell, a zöld alma héja és a tölgyes jegyek páratlan ízharmóniájának megtapasztalása fenséges élménnyel kecsegtet.

 

Hogyha mindez még nem volna elég, akkor számíthatunk egy forró, édes és hosszú lecsengésre, feltéve a képzeletbeli koronát a Writers Tears ízlelésének a tetőpontjára. Mi tagadás, már ezen sorok írásakor is erős vágyat érez a hétköznapi whiskeygeek egy kellemes pohárnyi fenséges Writers Tears whiskeyre.

További híreink
A Hikvision koax audio termékek alkalmazásából fakadó előnyök
Amennyiben a beltéri biztonság érdekében a képi rögzítés mellett a hanghatások is fontosak a számunkra, akkor a Hikvision koax audio termékek alkalmazását mindenképp érde...
2020-09-24 19:36:59, Hírek, Könnyű Bővebben
Hogy zajlik egy kutya örökbefogadása?
Előbb-utóbb sok ember életében elérkezik a pillanat, amikor szeretne maga mellé egy négylábú társat. Egy olyan valakit, aki felnéz rá, ragaszkodik hozzá, akiről gondoskod...
2020-09-17 21:42:22, Hírek, Könnyű Bővebben
Hazánk legkeresettebb papagájfajtái
Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek manapság a különböző papagájfajták, hiszen nagyon sokan adják madártartásra a fejüket. Nekik szeretnénk kedvezni, valamint azoknak...
2020-09-17 21:40:10, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Lezárult a 30 milliárd forintos állami támogatásból felépített lakiteleki Hungarikum Liget átadása, így a Fide...
Bővebben >>