. Ma Gedeon napja van.
Ismerjük meg az írek egyik legnagyobb remekművét, a Writers Tears whiskeyt
2020-04-16 12:16:22
Ismerjük meg az írek egyik legnagyobb remekművét, a Writers Tears whiskeyt

Ismerjük meg az írek egyik legnagyobb remekművét, a Writers Tears whiskeyt

Annál is inkább, mivel a sokoldalú ízvilággal rendelkező prémium ital nemcsak a tapasztalt whiskeyfanoknak jelent páratlan élményt, hanem a whiskeykóstolással még csak kacérkodók számára is kellemes élményeket tartogathat.


Miként nyújthat segítséget egy prémium whiskey az alkotói válság idején?

 

Elég csak egyetlen pillantást vetni az iDrinks-nél is kapható Writers Tears whiskey palackjára, és máris szembejön velünk az alkotói válság fogalma. Olyan nehézségről beszélhetünk ebben az esetben, amely életük során bizony még a legnagyobb zseniket is érinthette.

Az Írországban terjedő legendák szerint az irodalmi élet korszakalkotói inspiráció- és múzsakeresés céljából bizony előszeretettel nyúltak a legnemesebb italok egyikéhez. Tehét az alkotói válságban szenvedő írók könnyeiből született a Writers Tears, egy különleges whiskeyfajta.


Amit a Writers Tears whiskey kapcsán tudni érdemes

 

Egészen könnyű és édes ír whiskeynek számít a Writers Tears, amely nem más, mint egy single pot still, illetve single malt whiskey keveréke. A whiskeykóstolással és -fogyasztással csak ismerkedők számára is páratlan élményt jelentő ital a bravúros blendelésnek köszönheti az egyedi ízvilágát, benne mézes és gyümölcsös jegyek sokaságával.

 

A Writers Tears az ír hagyományok szellemét követve készül, azonban a kifogástalan minőség érdekében külföldről importált eszközöket is bevetnek. Név szerint az amerikai tölgyfahordókra kell itt gondolni, amelyeknek az érlelés ideje alatt van elévülhetetlen érdemük a kifogástalan végeredmény megszületésében.


A Writers Tears whiskey karakterét leginkább meghatározó sajátosságok

 

Az „írók könnyeként” is gyakran emlegetett whiskeykülönlegesség illatáról a lágy és édes jelleg mondható el, amely leginkább a mézzel bőségesen megkent pirítósra emlékeztet, némiképp fűszerezve a citrusfélék héjának üde frissességével.

 

Ízleléskor a méz és a vanília édességének keveredését tapasztalhatjuk az arany malátával, valamint az üde zöldes jegyekkel. Érdemes nem sokáig várni az első kortyolással, mert a karamell, a zöld alma héja és a tölgyes jegyek páratlan ízharmóniájának megtapasztalása fenséges élménnyel kecsegtet.

 

Hogyha mindez még nem volna elég, akkor számíthatunk egy forró, édes és hosszú lecsengésre, feltéve a képzeletbeli koronát a Writers Tears ízlelésének a tetőpontjára. Mi tagadás, már ezen sorok írásakor is erős vágyat érez a hétköznapi whiskeygeek egy kellemes pohárnyi fenséges Writers Tears whiskeyre.

További híreink
Hogyan dekoráljuk otthonunkat húsvét alkalmából?
Az ünnepi hangulatnak a szívünkben is jelen kell lennie, de sokat segíthetünk, ha az alkalomhoz illő dekorációkkal dobjuk fel otthonunkat. Mindezt megtehetjük a lakás bel...
2024-02-26 10:43:34, Hírek, Könnyű Bővebben
Milyen vállalkozások számára előnyös a mobil terminál használata?
Az üzleti világ folyamatosan fejlődik, s a technológiai újításoknak köszönhetően a fizetési módok terén is jelentős változások zajlanak. Vállalkozóként ezekről az újítá...
2024-01-15 11:17:15, Hírek, Könnyű Bővebben
Hallottál már a LED fényterápia bőrmegújító hatásáról?
Amint megjelennek az első ráncok az arcbőrünkön, bekapcsol fejünkben a vészjelzés: elindult az öregedés folyamata. Szerencsére napjaink technológiai újításainak köszönh...
2024-01-11 16:14:58, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Megtorpant az online vásárlás korábbi növekedési üteme - állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósá...
Bővebben >>