. Ma Emma napja van.
Import nyugdíjasok... már Amerikában is hír lett!
2012-12-09 09:58:49
Import nyugdíjasok... már Amerikában is hír lett!

Import nyugdíjasok... már Amerikában is hír lett!

Valamennyi olvasónknak köszönjük a kimagasló érdeklődést - ez idáig 21 ezer lájk! - az „Ukrán nyugdíjasok tömegesen lépik át a magyar határt” című írásunk iránt!

 

Örömmel számolunk be arról, hogy pénteken megjelent cikkünk látogatói rekordszámot döntött, becsléseink szerint közel kétmillió olvasóhoz jutott el, sőt (!) nemzetközi hír lett.

 

Írásunkat teljes terjedelemben átvette az Amerikai Magyar Hírújság  is, "Ki fizeti a révészt" címmel. 


 

Azoknak pedig, akik megjelent írásunkat netán viccnek és/vagy, érdemi hozzászólás mellőzésével, csupán érzelmi alapon rémhírnek tekintik (!), - mert ilyenek is akadtak néhányan a hozzászólók között  - ajánljuk szíves figyelmébe az alábbi Kettős állampolgárság, ki fizeti a számlát” című írást, ami korábban a MedicaOnline-ban jelent meg és szintén az általunk felvetett problámát boncolja.

 

A nagy érdeklődésre tekintettel, hamarosan folytatjuk cikksorozatunkat neves szakértők bevonásával, szeretnénk ez ügyben minél bővebb tájékoztatást nyújtani, hiszen a téma és ami mögötte van nagyon sok ember sorsát érinti, ahogy erről a  közelmúltban a 168 óra online is  beszámolt!

 

Addíg is azoknak, akik még nem olvasták,-  ajáljuk az ebben a témában Korózs Lajossal  készült interjunkat, " Import nyugdíjasok viszik a magyar TB kasszát" , ami relevánsan rámutat a magyar valóságra.


A kormányellenesnek nem mondható MNO online 2012. szeptember 14-én megjelent írása is elgondolkodtató. Az alábbi rövid idézet elolvasásra érdemes már a miheztartás és tisztánlátás végett is, illetve, hogy a külhoni magyar nyugdíj-juttatáson  kívül még mi mindenre költünk:

Semjén: (...) A Bethlen Gábor Alap létrehozását ismertetve kiemelte: a határon túli magyarság támogatására ilyen összeg, mintegy 15,5 milliárd forint, még nem állt rendelkezésre. Az oktatás–nevelési támogatást minden gyermek számára biztosítják, aki határon túl magyar iskolába jár, 250 ezer gyermek után utal a magyar állam 20 ezer forintot – jelezte. (...)


Megjegyzés: azóta tudható, hazánkban jövőre már csak 10 ezer fiatal számthat oktatási támogatásra!


Köszönjük az eddig tapasztalt kimagasló érdeklődésüket írásaink iránt, kérjük kövessék továbbra is figyelemmel a Pest Megyei Hírhatárt.  A fenti és új cikkeinkhez továbbra is várjuk kommentjeiket, Facebook bejegyzéseiket.

 

  Az igért cikksorozat folytatása>

 

Utoljára frissítve: 2012-12-11 11:43:48

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az egyik legnépszerűbb megoldás ablakok, erkélyajtók esetében: a bukó-nyíló nyitásmód
A különböző nyílászáróknál különösen fontos az, hogy milyen módon lehet őket kinyitni. Ez nagymértékben meghatározza a kényelmet, a komfortot és a használat egyszerűségét...
2024-03-27 10:19:44, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Manapság már szinte minden egyes feladatnak, ami fellelhető a háztartásban, annak elérhető a gépesített megold...
Bővebben >>