. Ma Auguszta napja van.
Időközi választások: rendőri intézkedés Dunakeszin az MSZP bejelentésére
2013-03-22 21:06:24
Időközi választások: rendőri intézkedés Dunakeszin az MSZP bejelentésére

Időközi választások: rendőri intézkedés Dunakeszin az MSZP bejelentésére

Felfokozott hangulatban folyik a Dunakeszi időközi választás finise. Lakossági bejelentés érkezett az MSZP helyi aktivistáihoz, miszerint Dunakeszi-Alsó városrészben ismeretlen fiatalok az MSZP vasárnapi választásán induló Feketéné dr. Miczki Melindát pocskondiázó, személyét lejárató rágalmazásokat tartalmazó szórólapokat dobálnak be a postaládákba.

 

Bilinszky Ferenc vezetésével a szocialista aktivisták tetten érték a szórólapozó fiatalokat, majd kihívták a rendőrséget. A bejelentés nyomán intézkedésre került sor 2013.03.22-én fél nyolc körüli időben. A helyszínen két fiatalembert igazoltattak a rendőrök. A négy járőr határozottan és gyorsan intézkedett. A fiataloknál nagy mennyiségben megtalálták az ominózus, fekete-fehér újságokat. Rendőri kérdésre válaszolva a fiatalok elmondták, hogy Budapestről érkeztek.

 

A Pest Megyei Hírhatár szerkesztősége telefonon érte el Bilinszky Ferencet, az MSZP dunakeszi szervezetének elnökét, az időközi választás kampányfőnökét, aki megkeresésünk idején a helyszínen tartózkodott a rendőrökkel. A kampányfőnök a hírt megerősítette, és megjegyezte, a fiatalok a Fidesz megbízásából hordták ki a lejárató anyagot.

 

A fotón a helyszínen igazoltatott fiatalok láthatók

 

 

Bilinszky elmondta azt is, hogy az újságban nem csak a hétvégén induló MSZP-s jelöltre, de magára Ábri Ferenc helyi önkormányzati képviselőre vonatkozó ilejártó szöveg is olvasható.

 

Az ügyben szintén érintett és mocskolt MSZP-s képviselőjelölt férje Fekete Zoltán is nyilatkozott a Hírhatárnak, aki elmondta, hogy ma volt a Fidesz záró kampánya, aminek során lakossági fórumra is sor került. Személy szerint sérelmezi, hogy az ezt beharangozó plakátokon nem csak a Fidesz, hanem a helyi rendőrkapitányság és polgárőrség logója is együtt volt látható. Felmerült benne a kétség: a nemrég kinevezett kapitány hogyan fog tudni most reálisan és korrektül eljárni az ügyben, mivel ő is részt vett a mai napon megrendezett Fidesz záró rendezvényen. Nem érti, hogy miért van szükséges ilyen aljas módszerekre, hiszen ők mindvégig tisztességesen viselkedtek, egyetlen Fidesz plakát sem került megrongálásra.

 

 

Utoljára frissítve: 2013-03-22 22:07:10

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az egyik legnépszerűbb megoldás ablakok, erkélyajtók esetében: a bukó-nyíló nyitásmód
A különböző nyílászáróknál különösen fontos az, hogy milyen módon lehet őket kinyitni. Ez nagymértékben meghatározza a kényelmet, a komfortot és a használat egyszerűségét...
2024-03-27 10:19:44, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kam...
Bővebben >>