. Ma Laura napja van.
Idén is hódít a streetwear stílus
2023-03-22 16:10:49
Idén is hódít a streetwear stílus

Idén is hódít a streetwear stílus

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy milyen ruhákból érdemes betárazni ebben a szezonban. 

 

Indul az új évszak, itt az új lehetőség trendinek lenni

 

Azzal már mindenki tisztában van, hogy ez a tavasz és a nyár merőben más lesz, mint a korábbiak voltak. Végre kiszabadulhatunk, lehetőségünk lesz rendezvényekre menni, kirándulni, bulikba járni, esetleg fesztiválon részt venni. Nem vagyunk többé bezárva, viszont nyugodtan szem előtt tarthatjuk a kényelmet, így nem kell lemondani a sportos szettekről sem. Fókuszáljunk a puha anyagokra, a laza szabásvonalakra, valamint ne feledkezzünk meg a praktikus kiegészítőkről sem. 

 

A True to Sole Travis Scott Merch kollekciója azoknak a fiataloknak készült, akik kedvelik a trap számairól híres előadót. Az előadóművész nemcsak a zenében, hanem az üzleti életben is megállja a helyét, kivívta a népszerűségét, így jött létre a Nike-val közös kollabja. A sneakerheadek körében nem ismeretlen sem a zenész, sem a márka, így a kettőt összegyúrva egy igen ütős kombót alkottak. 

 

A Travis Scott stílus

 

A rappernek igen sajátos stílusa van, amely a termékeken is visszaköszön. A kollabb által készült újdonságok nagy részét a földszínek jellemzik, amiket szívesen kombináltak feketével, barnával, valamint kopottas alapszínekkel. Ez persze nem azt jelenti, hogy a ruhák között ne lenne ott például a See You in Utopia Hoodie Tie Dye kapucnis felső, amely kékes árnyalatával jócskán kitűnik a többi darab közül. 

 

A Travis Scott stílus sajátosságai között van a hosszabb fazon, a kissé túlméretezett kivitel, de ide tartoznak a chunky dzsekik is, amelyeket sokan preferálnak. Az évek során alapdarab lett a flanel kockás ing, amit általában laza pólóval és farmerrel, valamint melegítővel párosít, így a szettjei igazi ritkaságnak számítanak. Hozzá már csak egy mutatós sneakert vesz fel, így bárhol egyedi és trendi formában jelenhet meg. 

 

Cactus Trails darabok

 

Az énekes gyakran helyezi előtérbe a sivatagi motívumokat, főként a merch ruháknál. A Cactus Jack Records is egy sivatagi növényről, értelemszerűen a kaktuszról kapta a nevét. Így alkotta meg a mini-kollekciót, amely a Cactus Trail Association számára készült. A képzeletbeli sivatagi túrákat szervező cégnek megálmodott ruhák főként homok- és földszínekben készültek, így igen egyediek és mutatósak. 

 

A ruhákat a True to Sole webáruházban és a budapesti üzletben könnyedén beszerezhetjük. Nem okozhat tehát gondot 100%-ban eredeti, minőségi melegítőket és felsőket beszerezni. A cég ráadásul 14 napos visszafizetési garanciát vállal, így ha nem tetszik, esetleg nem passzol a méret, akkor bátran visszaküldhetjük.

További híreink
Hogyan ápold a bőrt a könyöködön?
Ha a bőr kiszáradásáról van szó, akad a testünkön két olyan terület, melyre ez a probléma fokozottan jellemző: az egyik a sarok, a másik a könyök. Az utóbbi pedig különös...
2024-06-08 12:05:51, Hírek, Könnyű Bővebben
Egy kis segítség a meglepetés parfüm választáshoz
Szeretnéd meglepni a párodat egy parfümmel a születésnapja alkalmából? Nos, ez egy elég bátor vállalkozás, mivel parfümöt választani sokszor még magunknak is egy rendkívü...
2024-06-08 12:02:38, Hírek, Könnyű Bővebben
Mi az a lépés, amit sose hagyj ki festésnél?
Manapság egyre többen vállalkoznak arra, hogy saját maguk festik ki az otthonukat, ami teljesen érthető, hiszen mindenki a saját munkájában bízik meg a legjobban. Amikor ...
2024-05-14 19:48:40, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Sziget kétségtelenül egyik legnagyobb hozadéka, hogy a hat fesztiválnap alatt Budapestre hozza a világ számo...
Bővebben >>