. Ma Gedeon napja van.
Hogyan válasszunk bejárati ajtót 2021-ben?
2021-02-15 19:42:44
Hogyan válasszunk bejárati ajtót 2021-ben?

Hogyan válasszunk bejárati ajtót 2021-ben?

Persze a végleges döntés előtt azért vizsgáljuk meg, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelnie egy modern bejárati ajtónak.

 

Legyen egyedi!

 

Manapság a legtöbb terméket tömeggyártásban készítik, ez pedig a nyílászárókra is jellemző. Hiszen a jelenlegi építési törvények többek között a falnyílások méretét is szabályozzák, így aki mostanában építkezett, annak a szabványméretek valószínűleg épp megfelelőek lesznek. Ennek megvan az az előnye, hogy a választott termékekre nem kell sokat várni. Hiszen csak kiválasztjuk a nekünk tetsző ajtót az üzletben vagy a webshopban, és ha van belőle raktáron, akkor pár nap alatt ki is szállítják. 

 

Viszont lehet, hogy hamarosan pont ugyanilyen ajtóval találjuk majd szemben magunkat a szomszédnál, rokonnál vagy barátnál is. Mégis hová tűnt az egyediség? Szerencsére nem kell lemondanunk róla, csupán keressünk egy olyan céget, akik nem tömegtermelésben gyártanak, hanem megrendelés után, egyedileg készítik el az ajtót, pont akkora méretben, olyan színben, mintával és kilinccsel, mint ami nekünk tetszik. Ha a saját igényeink alapján tervezhetjük meg az ajtónkat, akkor biztosan senki másnak nem lesz majd hasonló. 

 

Garantálja a biztonságot!

 

A szépség önmagában vajmi kevés, ha az ajtót egyébként egy kis feszegetéssel vagy néhány jól irányzott rúgással tönkre lehet tenni. A betörők ellen valódi védelemre van szükség, amit csak egy biztonsági bejárati ajtó tud garantálni. A Nívó Ajtók MABISZ minősítéssel rendelkező nyílászárók, a belsejükben lévő tömör acéllemeznek pedig meg sem kottyan egy átlagos betörő rongálási kísérlete. 

 

Egy biztonsági ajtó valós védelmet nyújt, nem úgy, mint a kamera és a riasztó, ami elrettentésre ugyan jó lehet, de fizikailag egyáltalán nem gátolja meg az illetéktelen behatolót abban, hogy bejusson az ingatlanba. 

 

Ne legyen gond a beszereléssel!

 

Ha kiválasztottuk és megrendeltük az új bejárati ajtónkat, akkor már csak egy kérdés marad: ki fogja beszerelni? Hacsak nincs a családban ezzel foglalkozó szakember, akkor laikusként nem érdemes belevágni, ugyanis egy rosszul rögzített ajtó nem fogja megvédeni értékeinket egy betörés során. 

 

Persze az sem megoldás, hogy az új ajtónkat már rég leszállították, de csak a garázsban porosodik, mert nem találunk olyan szakit, aki rövid határidővel be tudná építeni a helyére. Ezért érdemes olyan céget keresni, akiktől nem csak a terméket tudjuk megvásárolni, hanem a kivitelezést is vállalják, és az ajtót szállításkor rögtön be is szerelik. Ha pedig még a régit is elszállítják, az már csak hab a tortán.

További híreink
Hogyan dekoráljuk otthonunkat húsvét alkalmából?
Az ünnepi hangulatnak a szívünkben is jelen kell lennie, de sokat segíthetünk, ha az alkalomhoz illő dekorációkkal dobjuk fel otthonunkat. Mindezt megtehetjük a lakás bel...
2024-02-26 10:43:34, Hírek, Könnyű Bővebben
Milyen vállalkozások számára előnyös a mobil terminál használata?
Az üzleti világ folyamatosan fejlődik, s a technológiai újításoknak köszönhetően a fizetési módok terén is jelentős változások zajlanak. Vállalkozóként ezekről az újítá...
2024-01-15 11:17:15, Hírek, Könnyű Bővebben
Hallottál már a LED fényterápia bőrmegújító hatásáról?
Amint megjelennek az első ráncok az arcbőrünkön, bekapcsol fejünkben a vészjelzés: elindult az öregedés folyamata. Szerencsére napjaink technológiai újításainak köszönh...
2024-01-11 16:14:58, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori...
Bővebben >>