. Ma Mária napja van.
Hogyan lesz a fagyasztóból hűtőszekrény?
2022-08-10 13:44:05
Hogyan lesz a fagyasztóból hűtőszekrény?

Hogyan lesz a fagyasztóból hűtőszekrény?

Tényleg létezik?

 

Biztosan feltette már a kérdést magában, hogy valóban létezik olyan hűtőszekrény, amit fagyasztóvá lehet alakítani? A válaszunk pedig egyszerű és rövid: igen. Az onlineMárkaboltok prémium hűtőszekrényei között bőven akad ilyen funkcióval ellátott készülék, amelynek köszönhetően végre rugalmasan kezelheti az eszközét. 

 

A Liebherr Prime and Peak modelljei pontosan ilyenek, hiszen a fagyasztó rész VarioTemp funkciót kapott, ami sokkal nagyobb szabadságot biztosít Önnek az élelmiszerek és az italok tárolására. Az innovatív megoldásnak köszönhetően pedig a fagyasztórekeszt akár hűtőként is használhatja vagy éppen fordítva. Ennek hőmérsékletét -2 és +14 fok között variálhatja, így a terület további hűtőzónát eredményez. A vezérlőrészen tudja állítani a szükséges hőmérsékletet.

 

Miért hasznos a fagyasztóvá alakítható hűtőszekrény?

 

Amikor tart a nyári esti grillparti, és nincsen elegendő hely arra, hogy a finomságokat és az italokat megfelelő hőmérsékleten tarthassa, akkor bizony előnyös, ha pillanatok alatt tud helyet csinálni. Ott van például a krumpli, amit az egyik legtöbb módon lehet felhasználni a zöldségek közül, ráadásul a legtöbben szeretik is, mindegy, hogy milyen formában kerül az asztalra. Ha jó tárolást kap, akkor akár hónapokig frissen tartható, nem kell pazarolni, hiszen nincsen megromlott és csírázott darab. 

 

Nem könnyű azonban megoldani a tökéletes tárolást, hiszen nem mindenhol van pince, lakásokban meg még a kamra is ritka dolog. Ilyenkor megoldást jelenthet a Liebherr Vari Temp funkcióval ellátott hűtőszekrény, amiben állítható, hogy éppen fagyasztóra vagy hűtőrészre van-e szükség. Mivel sem a burgonya, sem pedig a hagyma nem tűri jól a meleget, így nyugodtan át tudja alakítani a készüléket és már meg is oldotta a problémát. A 14 fok a legideálisabb, hogy sokáig friss maradhasson a zöldség. 

 

Milyen beállítási lehetőségek vannak?

 

A VarioTemp kapcsán többféle funkcióval találkozhatunk. A gyümölcsök tárolásáért a fagyasztót -26 és -15 fok között tarthatjuk. A halak és a zöldségek ideális hőmérséklete -2 és 0 fok között van, míg a tojás, a tej, a túró és a sajt hűtése 2 és 9 között a legjobb. Fontos tudnia, hogy amikor a funkciót aktiválja, akkor nem tudja használni az egyes elektronikus funkciókat. Ez azonban ne vegye el a kedvét egy kombinált hűtőszekrény beszerzésétől, hiszen számos alkalommal lesz hasznos megoldás. Születésnapok mellett a nyári partik kapcsán is jól tud jönni, ha van hova tenni a tortát és az italokat. 

További híreink
Elektromos autó töltése okosan, napelemmel
A közlekedési módok folyamatosan fejlődnek, amire szükség is van, mivel a károsanyag-kibocsátásért nagymértékben felelnek. Az egyik legzöldebb és viszonylag új képvisel...
2022-11-28 18:04:01, Hírek, Könnyű Bővebben
Miről ismerhető fel egy valóban jó minőségű kutyaeledel?
Kutyaeledelt választani csak látszólag tűnik egyszerűnek. Manapság ugyanis már annyi gyártó terméke versenyez a piacon a vásárlók kegyeiért, hogy semmi meglepő nincs abba...
2022-11-14 12:18:25, Hírek, Könnyű Bővebben
Mit érdemes tudni a természetes fogkrémekről?
A natúr fogápolók olyan fogkrémek, melyek “alternatív” komponenseket tartalmaznak, a hagyományoshoz, megszokotthoz képest. A vegyi szemléletű termékekben jellemzőek a par...
2022-10-30 07:23:08, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Szikra Mozgalom azt követeli, hogy államosítsák a kaszinókat, és töröljék el az autópálya-koncessziókat.
Bővebben >>