. Ma Csongor napja van.
Harminc hétvégi házat fosztottak ki Tóalmáson
2015-10-02 22:07:23
Harminc hétvégi házat fosztottak ki Tóalmáson

Harminc hétvégi házat fosztottak ki Tóalmáson

A Nagykátai Járási Ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat három férfival szemben, akik több, mint 30 hétvégi házba törtek be Tóalmáson.

 

A bűnügy három vádlottja 2014 áprilisában elhatározta, hogy lopásokból fognak pénzhez jutni. Ehhez Tóalmás környékén található nyaralókat, kerteket, hétvégi házakat szemeltek ki. Megfigyelték, hogy a tulajdonosok mikor nincsenek a telkeken.

 

Portyájuk során az épületek és kertek ajtóit, ablakait, kapuit befeszítették, lakatokat, kerítéseket vágtak le. Nem válogattak, amit értékesnek találtak elvitték. Háztartási gépeket, kerti szerszámokat, berendezési tárgyakat, szerszámokat, sőt ágyneműt és még gyümölcsfákat is loptak.

 

2015 januárjában történt elfogásukig 36 betöréses lopást követtek el. A sértetteknek 20.000- 1,6 millió forintig terjedő összegben okoztak kárt.

 

A Nagykátai Járási Ügyészség többrendbeli lopás bűntettével és lopás vétségével vádolja a három férfit. A járási ügyészség börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádlottakkal szemben, akik előzetes letartóztatásban várják a bírósági tárgyalást - tájékoztatta lapunkat a Pest Megyei Főügyészség.

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>