. Ma Etelka napja van.
Hadba indul a rokkantak serege
2013-01-12 15:37:43
Hadba indul a rokkantak serege

Hadba indul a rokkantak serege

Összefogásra szólít a most megalakult Rokkant Számkivetettek Társasága a ROSTA! A most közreadott első felhívásukban szólítanak minden érintettet, csatlakozzon a törvénytelen törvénykezés, a velük szemben elkövetett sok jogtalanság miatt érdekvédelmi társaságukhoz.

A ROSTA élére Szalai József állt, aki súlyos beteg felesége okán maga is érintett.


Új utakra lépnek – ígéri, ha kell Strasbourgig is elmennek, elegük lett a megaláztatásból, hogy a kormány előre kitervelt,  fondorlatos módon kidobta őket a szociális ellátásból!

A ROSTA felhívásának teljes szövege alább olvasható.

FELHÍVÁS!

 

Kedves Sorstársak!

 

Elege lett a rokkant-törvény áldozatainak, hogy jogfosztottá váltak!

A nyugdíjunkért és az életünkért harcolunk minden törvényes eszközzel!   

Az eddigi jó szándékú demonstrációk szinte semmilyen eredményre nem vezettek a társadalom érdektelensége, a törvényhozói akarat híján, ezért MOST(!) kezünkbe vesszük a sorsunkat.

 

A ROSTA perközösséget kíván alakítani, a rokkantak és alapvető emberi jogaik érvényesítéséért. Nemzetközi szinten igyekszünk elérni a sokakat ellehetetlenítő, kirekesztő, megalázó, embertelen törvénynek a semmissé tételét. Várjuk sorainkba mindazokat, akiket a kormányzat méltánytalanul kilátástalan helyzetbe sodort. Akiket, az ellátórendszer kilökött, leminősített, vagy súlyos betegen be sem fogadott.


Azok jelentkezését is várjuk, akiknek ezután kell felülvizsgálatra menniük, hiszen a nyugdíjgarancia és az ehhez kapcsolódó juttatások számukra is megszűntek.


Minél többen vagyunk, annál nagyobb az esélyünk, és kisebb a költségünk.

FONTOS: Az ügyvédi költség jelképes összeg, ami a jelentkezők létszámától is függ.Csak együtt sikerülhet! Csatlakozzatok!

Jelentkezés: 2013. jan.31.-ig!


ROKKANT SZÁMKIVETETTEK TÁRSASÁGA -  ROSTA
Szalai József (szervező)
http://www.facebook.com/groups/100834813428454/

Utoljára frissítve: 2013-01-13 09:37:02

További híreink
Néhány ajándék ötlet karácsonyra, amit többen is lehet használni (18+)
Lassan, de biztosan eljön az év egyik legjobban várt időszaka. Igen, igen, a karácsonyra gondoltunk, amikorra is érdemes lenne egy frappáns ötlettel előállni a párodnak. ...
2019-11-21 16:20:02, Hírek, Fókuszban Bővebben
Mit viselj karácsonykor?
Karácsony… Az év legmeghittebb időszaka, amikor minden a közös ünneplésről szól. Na, meg persze a vendégségről, az ajándékokról, és persze nem árt, ha mindenhol tökéletes...
2019-11-21 15:36:24, Hírek, Fókuszban Bővebben
Miniatűr fodrászok
Odavan kislánya a divatért? Sokszor fésülgeti és rendezgeti a babák haját? Akkor biztosan ő is “fodrász lázban” ég. Természetes, hogy a kislányok szeretnek ilyen tevékeny...
2019-11-21 15:31:23, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön azt közölte, hogy bűncselekmény hiánya miatt megszüntette az egykori fides...
Bővebben >>