. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Gyorsíthatja-e a fogyást napi 2 csésze tea?
2021-03-19 19:24:26
Gyorsíthatja-e a fogyást napi 2 csésze tea?

Gyorsíthatja-e a fogyást napi 2 csésze tea?

Pedig nagy igazság, hogy a kockahas a konyhában születik, de nem épp a csokikrémes piskóta kóstolgatása közben. A jól összeállított étrend mellett egy pici mozgással kiegészítve megindulhat a fogyás, de bizony ez lassú folyamat. 

 

Egy 30 pluszos édesanya, Viktória, aki második gyermeke születése után érezte úgy, hogy szívesen megszabadulna felesleges kilóitól, elkezdte kutatni a lehetőségeket, hogy mivel gyorsíthatná fel a fogyás ütemét. Ő maga nem dietetikus, nem orvos és nem is személyi edző, mégis - vagy éppen ezért - olyan módszert talált, ami eddig nem volt a köztudatban. 

 

Miután kipróbálta és saját magán gyorsuló fogyást tapasztalt, úgy döntött, másokkal is megosztja a titkot.

 

Mit csinált Viktória, amitől fogyni kezdett?

 

Semmi olyasmit, amit ne tudna bárki, aki elhatározta magát, beépíteni az életébe. A változtatást a konyhában kezdte. Olyan ételeket kezdett főzni, amelyek az addigiaknál kevesebb kalóriát tartalmaztak, de ez önmagában nem volt elég a látványos fogyáshoz. Nem tartja magát sportrajongónak, de beiktatott egy napi 15-20 perces mozgást, amelyhez segítségül hívta az interneten fellelhető jobbnál jobb tornavideókat. Ezt bárki megteheti, akár pici baba mellett is, akár később, de Viktória emellé megismerkedett egy - a kínai közvélemény által gyógyszernek tartott - teával, amelyből napi 2 csészével megiszik, és felgyorsítja a fogyás folyamatát. 

 

Jó tapasztalatait másokkal is szerette volna megosztani, így létrehozott egy oldalt, amelyen keresztül a BlissTea teacsalád bárki számára elérhető lett. 

 

Mit is jelent a BlissTea, mit tartalmaz?

 

A teacsomagok különböző kiszerelésben kaphatók, attól függően, hogy ki hány napos kúrára szánta rá magát az ember. Minden csomag tartalmaz egy reggeli és egy esti teát, Morning Tea és Evening Tea néven.

 

A reggeli tea zsírégető hatású, felpörget, energizál, fokozza a koncentrációs képességet. Az esti épp ellenkezőleg, segít lecsendesíteni a gondolatokat és felkészülni a szervezetünknek a pihentető alvásra. Emellett méregtelenítő hatású.

 

A BlissTea a természet erejével “dolgozik”. Hozzájárul a gyorsabb testsúlyvesztéshez. Bio alapanyagokból áll, így a vegyszermentességre odafigyelő szoptatós anyukáknak sem kell aggódniuk.

 

Ha te is hasonló problémákkal küzdesz, ismerd meg Viktória és még számos anyuka tapasztalatait, és építsd be te is a BlissTeát a mindennapi rutinodba!

További híreink
Vasalatok és bútorkiegészítők
Olykor nehéz megtalálni a megfelelő kiegészítőket bútorainkhoz. Akár asztalosokról, akár magánemberekről van szó, előfordul, hogy falakba ütközünk. Hol keressük őket?
2021-04-15 12:17:23, Hírek, Könnyű Bővebben
Eljegyzési gyűrűt, de mennyiért?
Úgy érzed, hogy itt az ideje, hogy megvedd álmaid nőjének az eljegyzési gyűrűt és feltedd végre a nagy kérdést? Igen ám, de mennyit érdemes szánni egy eljegyzési gyűrűre ...
2021-02-16 09:59:49, Hírek, Könnyű Bővebben
Hogyan válasszunk bejárati ajtót 2021-ben?
Az idei évben valószínűleg több családban is beszédtéma lesz az otthon felújítása, hiszen a nemrég bevezetett lakásfelújítási támogatás sokak fantáziáját megmozgatta. A t...
2021-02-15 19:42:44, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A katolikus, a református és az evangélikus egyház levélben kérte Pintér Sándor belügyminisztert, hogy a pedag...
Bővebben >>