. Ma Márk napja van.
Fehéraranyat nyert a feltörekvő váci Liget Se teniszcsapata OB I-ben
2014-07-23 10:04:30
Fehéraranyat nyert a feltörekvő váci Liget Se teniszcsapata OB I-ben

Fehéraranyat nyert a feltörekvő váci Liget Se teniszcsapata OB I-ben

A Váci Liget Se már tavaly történelmet írt, amikor Vác város életében először feljutott teniszcsapata a Magyar Országos Bajnokság I. osztályának A csoportjába. Nem hittük volna, de ez a csapat nem csak hogy egy éven át megtartotta ezt a pozícióját, hanem veretlenül menetelt előre az alapszakasz összes mérkőzésén. 
 
A Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) döntése értelmében idén az első osztályt leszűkítették 2x8 csapatról 8 csapatra, így a váciakra még nehezebb feladat várt, hiszen a bennmaradás volt a cél.
 
Az MTSZ Nemzeti Edzésközpontjában megrendezésre kerülő, kétnapos rájátszás (2014. július 19-20.) első napján játszottak a mindent eldöntő bennmaradásért, mely mérkőzést szintén hoztak. A rájátszás második napján már csak az volt a kérdés, hogy első vagy második helyezettek lesznek-e. Végül az ezüstérmet, az általuk csak "fehéraranynak” emlegetett serleget emelték a magasba.
 
Ezzel a szinte hihetetlen és örömteli eredményességgel másodikak lettek az immár csak 8 csapatból álló, legjobb magyar első osztályú mezőnyben. Ez az önszerveződő, baráti társaságból álló csapat ismét bebizonyította, hogy minden befektetett energiát és pénzt megért ez a szezon is.
 
Tagok: Fenyvesi Tibor, Besser Ferenc, Uj Gergő, Zeljenka Martin, Csontos Balázs, Grécs Attila és Keil Bálint. A Liget Se csapatkapitánya Gelányi Gyula bácsi elmondhatatlanul büszke csapatára és szívet melengető érzés számára, hogy ilyen sikert könyvelhetnek magukénak.
 
Sz. A.
 
További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>