. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Fantomkép a domonyvölgyi gyilkosról
2012-09-26 09:31:25
Fantomkép a domonyvölgyi gyilkosról

Fantomkép a domonyvölgyi gyilkosról

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Domonyvölgy külterületének tisztásán hétfőn egy agyonszurkált, 25 éves nő holttestére bukkantak.

 

A legújabb rendőrségi információk szerint a gyilkos DNS-mintáit egy Miskolcon hagyott gépkocsiban is megtalálták. A rendőrség feltételezi, hogy a férfi újra ölni akar, ugyanis a gödöllői nő már második áldozata volt – első kiszemeltjét az mentette meg, hogy hangosan sikoltozott, amivel elijesztette a támadót.

 

A rendőrség gyanúsítottja egy 18-25 év közötti, fehér bőrű, rövid, szőkésbarna hajú férfi. A gyilkosság napján fehér, hosszú ujjú pólót és világoskék farmernadrágot viselt. Arca borostás és egy sötét színű hátizsák is volt nála.

Vélhetően a gyilkosnak a gödöllői Szent István Egyetem parkolójában tűnt fel a fiatal nő. Szemtanúk szerint a férfi akkor szállt be az áldozat mellé annak sárga Opel Corsájába, amikor az az iskola előtti kocsisorban várakozott a továbbhaladásra. Ezután a nő nem a megszokott útvonalát választva hajtott el, hanem éppen az ellenkező irányba.

 

A Blikknek nyilatkozva egy diák azt is elmondta, az egyetemen dolgozó és tanuló nők az eset óta rettegnek attól, hogy az megismétlődhet. Az intézmény vezetősége felhívta a hallgatók figyelmét a veszélyre és biztonsági tanácsokkal is ellátta őket – a körlevélben azt kérték, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek, és ne egyedül, amíg a rendőrség megtalálja a tettest.

 

Korábbi felmérések szerint évente minimum egy sorozatgyilkos felbukkan hazánkban is, azonban ezen a héten ez már a második eset, amelyben ilyen típusú bűncselekményt gyanít a rendőrség.

 

 

Utoljára frissítve: 2012-09-26 09:35:50

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>