. Ma Gedeon napja van.
Évekig dílerkedett a ceglédi dj
2014-07-11 09:51:48
Évekig dílerkedett a ceglédi dj

Évekig dílerkedett a ceglédi dj

A Ceglédi Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat az ellen a ceglédi férfi ellen, aki különböző szórakozóhelyeken lemezlovasként extasyt árult.
 
A férfi egy ceglédi klubban lemezlovasként dolgozott. Ő maga is fogyasztott kábítószert, és kábítószer fogyasztó ismeretségi körben mozgott. Különböző Pest megyei településeken, így Albertirsán, Monoron, Üllőn és Vecsésen extasy tablettákat vásárolt, azért, hogy azokat egyrészt elfogyassza, másrészt eladja.
 
2012 nyarától egy ceglédi klubban több személynek ingyen adott, majd rendszeresen árult extasy tablettákat darabonként 800-2.500,- forint közötti árban. Vásárlói között kiskorúak is voltak.
 
2014 januárjában újabb adag kábítószert akart vásárolni, ezért telefonon felhívta beszerzőjét, és megbeszélt vele egy találkozót Monoron, ahol 90 db extasy tablettát vett tőle. Hazafelé tartva Cegléden rendőrök igazoltatták, ruházatát, gépkocsiját átvizsgálták, melynek során előkerültek a tabletták. A rendőrök kábítószer kereső kutyával házkutatást tartottak a férfi lakásán is, ahol olyan digitális mérlegeket találtak, amelyeken korábban amfetamint, kokaint mértek.
 
A vádlott házi őrizetben várja a tárgyalást.
 
További híreink
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>