. Ma Gedeon napja van.
Előzetesben a gyermeke megölésével gyanúsított ceglédi nő
2016-11-03 17:17:21
Előzetesben a gyermeke megölésével gyanúsított ceglédi nő

Előzetesben a gyermeke megölésével gyanúsított ceglédi nő

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Gyugyi Csilla tájékoztatása szerint az egyelőre egy hónapra elrendelt kényszerintézkedés nem jogerős, mert a gyanúsított, illetve a védője is fellebbezett.
    

A szóvivő a nyomozás jelenlegi állása alapján elmondta: a 31 éves nő élettárásával két kisgyermeket nevel, a harmadikat most várják (a gyanúsított hét hónapos terhes). A családfő elvesztette a munkáját, így alkalmi munkákból éltek, gyakran megélhetési gondokkal küszködtek. A viták, veszekedések és a mindennapok gondjai miatt a nő sokszor ideges és türelmetlen volt a gyerekeikkel is.
    

Október 30-án reggel a pár másfél éves kisfia hosszasan sírt, kiabált, a lakásban egyedül tartózkodó anyja pedig nem tudta őt lecsitítani. A nő az egyre hangosabban síró gyermeket többször felemelte és nagy erővel a földhöz csapta. A kisfiú a fejét ért sérülések következtében meghalt. Bár a gyanúsított mentőt hívott, és a helyszínre érkező mentősök azonnal megkezdték a kisgyermek újraélesztését, gyors és szakszerű munkájuk nem járt sikerrel.
    

A fiatalasszony ellen tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt indult eljárás. A nyomozási bíró az ügyészségi előterjesztéssel egyetértésben a bűncselekmény kimagasló tárgyi súlya, illetve a szökés, elrejtőzés veszélye miatt döntött az előzetes letartóztatás mellett - mondta Gyugyi Csilla.
    

Hozzátette: a nő lényegében beismerte tettét, ám a történtek részleteiben sok az ellentmondás, azokat a nyomozás során kell tisztázni.



MTI/Fotó: Mihádák Zoltán

Utoljára frissítve: 2016-11-03 17:45:50

További híreink
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Moór Marianna: „Elzártam magam a világtól”
Amióta a 80 éves Moór Marianna visszavonult a pályától, távol tartja magát a rivaldafénytől, és úgy tűnik, ez a jövőben sem fog sokat változni, ráadásul egy tavaly februá...
2024-01-04 14:38:37, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – ak...
Bővebben >>