. Ma Móric napja van.
Elképesztő: már három napja a hó fogságában vannak, éheznek!
2013-03-16 14:57:28
Elképesztő: már három napja a hó fogságában vannak, éheznek!

Elképesztő: már három napja a hó fogságában vannak, éheznek!

„Mindenki biztonságban van, az utolsó embert is kihoztuk az utolsó hóakadály mögül is” – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök péntek este. A Hírhatár először úgy gondolta, hogy a minket megkereső olvasó, valamilyen különös tréfát akar űzni szerkesztőségünkkel, hiszen ha a miniszterelnök azt mondta, mindent megoldottak, akkor annak úgy is kell lennie. Vagy mégsem?

 

Az olvasó üzenete alján meghagyta telefonszámát is. Felhívtuk. A vonal másik végén Kiss Tibor jelentkezett be. A kamionsofőr kérdésünkre elmondta, hogy elképesztően fel van háborodva, mivel csütörtök óta vesztegel az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 72-es kilométernél található grédicsi parkolóban.

 

Tibor elmondta, hogy csütörtökön Hatvanból indult el, 16 órakor ért el az M1-es autópályához.  Bicskéig még, úgy ahogy el tudott jutni, Tata után azonban már nagyon lelassult a forgalom. 21 órakor már lehetetlenség volt tovább haladni, ekkor állt be a parkolóba Grédicsnél.

 

Azóta semmilyen segítséget nem kaptak, ha visszafelé, illetve előre néz az autópályán, akkor körülbelül 5-5 kilométer hosszúságban 400 kamion vesztegel az úton, mind a három sávot elfoglalva. Való igaz, hogy Budapest felé a forgalom elindult, de ők a másik oldalon továbbra is mozdulatlanul kénytelenek várakozni.

 

Helyszínen készült fotó

 

Kérdésünkre Tibor elmondta, hogy a közeli büfében tudtak élelemhez jutni. Ma reggel a tulajdonos kiásta a saját autóját, hogy újabb élelmiszert hozzon a büféjébe, aki azóta sem tért vissza, így az élelmiszer-utánpótlás is kétségessé vált. Tibort arról tájékoztatta egy arra tévedt katasztrófavédelmis, hogy a büfést nem engedik vissza az élelmiszerekkel, biztonsági okokra hivatkozva.

 

Három napja vannak tehát a hó fogságában, jelenleg éheznek. Tibor szerint: illene leszakadni az égnek, amiért három napja senki nem szabadítja ki őket a hó fogságából!

 

 

 Kiss TiborFrissítve (16 óra 30):

Hathatós segítség érkezett a helyszínre, három nap után a kamionok és Kiss Tibor is kiszabadultak a hó fogságából.

Utoljára frissítve: 2013-03-16 16:35:05

További híreink
Halott csecsemőt találtak Érden
Állampolgári bejelentés alapján jelentek meg a Pest megyei nyomozók január 11-én az esti órákban egy érdi családi háznál, ahol egy csecsemő holttestet találtak.
2017-01-12 07:50:57, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Egy női holttestet találtak Pilisvörösvár külterületén
Egy női holttestet találtak egy Pilisvörösvár melletti szántóföldön pénteken - közölte a rendőrség honlapján.
2016-12-31 00:03:03, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Autóbalesetben meghalt egy férfi Abonynál
Felborult egy személyautó a 4-es főút abonyi elkerülő szakaszán vasárnap este, a balesetben egy férfi meghalt - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvi...
2016-12-18 21:02:56, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mindenki tapasztalhatott már magán kellemetlen tüneteket és diszkomfortérzetet egy kiadósabb vacsora vagy egy ...
Bővebben >>