. Ma Gál napja van.
Elektromos roller: tudnivalók a modern szerkezet kapcsán
2021-09-23 10:06:56
Elektromos roller: tudnivalók a modern szerkezet kapcsán

Elektromos roller: tudnivalók a modern szerkezet kapcsán

Az elektromos roller térhódítása

 

Évekig a roller a gyermekek számára jelentett szórakozást és egyfajta mozgásformát, manapság azonban a felnőttek kedvelt közlekedési formájává vált. 

 

A piacon ma már több száz elektromos roller található, és a kínálat egyre inkább csak bővül. A legjobbakat - ár/minőség és ár/teljesítmény alapján - folyamatosan igyekeznek nyomon követni, rangsorolni, ami nem egyszerű feladat. 

 

Az elektromos roller előnyei közé tartozik, hogy amíg eljutunk A-ból B pontba, addig is szabad levegőn tartózkodunk. A kialakítását tekintve egy kompakt méretű, összecsukható és könnyű eszköz, tehát akár kombinálva is közlekedhetünk vele. 

 

Fontos tudni elektromos roller vásárlása előtt, hogy milyen terepet és milyen távolságot szeretnénk vele rendszeresen megtenni, hiszen hosszú távú befektetésként kell a vásárlásra tekintenünk.

 

Csúcskategóriás elektromos rollerek

 

Ha egy pillantást vetünk a különböző elektromos roller tesztekre, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy a Xiaomi elektromos roller modelljeit a legjobbak között tartják számon a tudatos fejlesztésnek köszönhetően. 

 

A legújabb Xiaomi elektromos rollerek a korábbi modellek alaptulajdonságaival mind megegyeznek, azonban a végsebességük már eléri a 20 km/h-t. Kifejezetten ajánlott ezen típusok közül választani, ha nagyobb távolságokat szeretnénk megtenni egy töltéssel, ráadásul az árkategóriát tekintve kedvező árfekvésűek is.

 

A Xiaomishop.hu-nál megtalálható az elektromos rollerek egész sora, így érdemes közelebbről megismerkedni velük és összehasonlítani őket, ráadásul hivatalos Xiaomi partnertől tudod beszerezni itt legújabb társad.

 

Mi alapján válassz elektromos rollert?

 

A legfontosabb eldönteni, hogy mi a felhasználó célja, azaz mindennapi használatra tervezi - ez esetben egy erősebb mellett érdemes dönteni -, vagy szabadidős célokra vásárolná, mert akkor kezdetnek egy olcsóbb, egyszerűbb modell is megteszi.

 

A legfontosabb tulajdonsága a biztonság és a tartósság kell, hogy legyen. Teherbírás szempontjából általában 10-15%-os ráhagyással számoljunk a felhasználó testsúlyához képest, nem jó, ha túl közeli a két érték. Az elektromos roller szíve, hajtóereje az elektromotor, mely minél nagyobb teljesítményre képes, annál nagyobb az elérhető sebessége. A kerekek méretére, kialakítására és anyagára szintén érdemes odafigyelni, ez befolyásolja a vezetés kényelmét.

 

A csúszásgátló lemez és az állítható kormánymagasság alapfelszereltség, de néhány extra funckióval még komfortosabbá tehetjük az elektromos rollerezést. 

További híreink
Egy minden vállalkozás számára hasznos szolgáltatás
Napjainkban a cégekkel kapcsolatos információnak rendkívül fontos szerepe van a vállalkozások életében. A Billingo Céginfó az információszerzést egyszerűsíti le, hiszen t...
2021-10-13 14:14:12, Hírek, Könnyű Bővebben
A babahálózsák, azaz a hűvös esték titkos fegyvere
Amikor egészen hűvösre fordul az idő, minden anyukának egyre nagyobb agodalma, hogy a kisbabája meg fog fázni! A kicsik, mikor már ficeregnek az ágyikójukban, gyakran elő...
2021-10-13 13:54:50, Hírek, Könnyű Bővebben
Állólámpa kültérre? Igen! Próbáld ki te is a világítás ezen formáját!
A kültéri világítás épp olyan lényeges, mint a megfelelő mennyiségű és minőségű fényt szolgáltató beltéri lámpák megléte. Nem csak beltéren, de kültéren is igaz, hogy az ...
2021-09-17 22:58:15, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem indul újra a Fidesz alelnöki posztjáért Novák Katalin – írja az ATV honlapja. A családügyi miniszter egy k...
Bővebben >>