. Ma Emma napja van.
Együttműködő civilek és ellenzéki pártok Szentendrén
2019-07-16 12:35:35
Együttműködő civilek és ellenzéki pártok Szentendrén

Együttműködő civilek és ellenzéki pártok Szentendrén

Szentendrén bebizonyosodott, hogy a Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület civil szervezet tud tenni a város lakosságáért ezért a civilekkel valamint az ellenzéki pártokkal közös jelölteket indítanak minden egyéni önkormányzati választókerületben. Polgármesternek Fülöp Zsoltot ajánlják, akit egyéni körzetében már többször újraválasztottak.

 

A szentendrei városháza előtti téren július 10-én tettek közös fogadalmat a Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület civil szervezet színeiben induló önkormányzati képviselő-jelöltek, köztük az országos ellenzéki pártok jelöltjei és közös polgármesterjelöltjük: Fülöp Zsolt. Megállapodásuk alapján a Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület jelöltjeként indulnak a DK, az LMP, az MSZP, a Jobbik, és a Momentum helyi politikusai és párton kívüli civilek azért, mert veszélyben látják városuk jövőjét, és készek együtt, közös erőfeszítéssel cselekedni Szentendre kiszámítható és fenntartható fejlődéséért.

 

Az egyéni képviselők listája a körzetszámmal, valamennyien a TESZ, a Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület keretében indulnak, de néhányukat országos pártok delegálták. 1/ Pál Gábor (Jobbik delegáltja) 2/ Magyar Judit (MSZP delegáltja) 3/ Drávucz Zsolt (LMP támogatásával) 4/ Hernádi Krisztina Nóra  (TESZ delegáltja) 5/ Szegedi István (TESZ delegáltja)) 6/ Helyes Imre (TESZ delegáltja) 7/ Szűcs Katalin (DK delegáltja) 8/ Pilis Dániel  (TESZ delegáltja) 9/ Lang András (TESZ delegáltja) 10/ Dr. Almási Csilla (TESZ delegáltja).

 

(A képen Fülöp Zsolt ellenzéki közös polgármester-jelölt és és Drávucz Zsolt, a 3-as körzet aspiránsa.)

 

Kertész Z István

Utoljára frissítve: 2019-07-17 12:14:08

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az egyik legnépszerűbb megoldás ablakok, erkélyajtók esetében: a bukó-nyíló nyitásmód
A különböző nyílászáróknál különösen fontos az, hogy milyen módon lehet őket kinyitni. Ez nagymértékben meghatározza a kényelmet, a komfortot és a használat egyszerűségét...
2024-03-27 10:19:44, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A különböző nyílászáróknál különösen fontos az, hogy milyen módon lehet őket kinyitni. Ez nagymértékben meghat...
Bővebben >>