. Ma Nárcisz napja van.
Egy kedvelt női cipőmárka – a Remonte
2020-07-16 20:32:35
Egy kedvelt női cipőmárka – a Remonte

Egy kedvelt női cipőmárka – a Remonte

Röviden a Remontéről...

 

A Remonte márkanév már több száz éves múlttal rendelkezik, így méltán nevezhető a cipőpiac egyik legjelentősebb szereplőjének. A cipők különleges technológiai funkciókkal kerültek kialakításra, amelynek köszönhetően egyaránt rugalmasak és nagyon könnyű bennük a járás is. A márka a nők életében a minőséget, a változatosságot, ugyanakkor a kényelmet is megtestesíti.

 

Nyári darabok

 

A LifeStyleShop webáruház Remonte márkájú termékei között minden stílusú hölgy megtalálja a számára ideális nyári lábbelit. Vannak itt szandálok és papucsok is, amelyek elegánsabb és hétköznapiasabb formában is megtalálhatóak. Ami pedig a színeket illeti, a fekete, sötétkék, de az ezüst és a fehér is képviselteti magát a színskáláról.

 

Nyáron a legfontosabb, hogy kellő szellőzést biztosítsunk lábunknak. Ehhez pedig olyan minőségi darabokra van szükség, amelyeknek kialakítása a lehető legjobban szolgálja a viselő érdekeit.

 

Az átmeneti évszakok termékei

 

Az átmeneti időszak közkedvelt cipői a félcipők. A Remonte ezeket is széles kínálatba foglalja, hiszen kapható lapos és magasított talpú, egyszerű és mintás fűzős cipő egyaránt. A cipők javarészt Soft Foam talpbetéttel vannak ellátva, ennek köszönhetően nemcsak praktikusak, de kényelmesek is.

 

Természetesen a félcipőket is különböző kategóriákba sorolhatjuk. Vannak ún. könnyed félcipők, amelyek leginkább tornacipő jellegűek. Sok ilyen darab memóriahabos, kivehető talpbetéttel is rendelkezik, valamint azt is meg kell említeni, hogy ez a típus szintén Remonte Soft technológiával készül.

 

A hűvösebb napokra

 

A hideg idő teljesen átalakítja vásárlási és öltözködési szokásainkat is. Tulajdonképpen a hűvösebb napokon sem szükséges lemondanunk a divatról és a kényelemről.

 

Ebben az esetben a sportosabb fazonú, fűzős felsőrésszel rendelkező bokacipő is tökéletes választás. Ezen darab specialitása, hogy olyan Remonte-tex technológiával készült, ami gyakorlatilag vízhatlanná és könnyen szellőzővé teszi a cipőt, ugyanakkor a textil bélése melegen tartja a lábadat.

 

Ha kevésbé sportos cipőre vágysz, akkor egy elegáns cipzáras Remonte bokacsizma is választható, ami a külső oldalán található elasztikus betétjével különleges terméknek minősül a lábbelik körében.

További híreink
A kültéri világítás korszerűsítésének lehetőségei
A kültéri világítást időről időre bizony erősen javasolt újragondolni, mégpedig nemcsak esztétikai, hanem biztonság, vagyonvédelmi, illetve anyagi megfontolásból is. A ci...
2020-10-12 19:39:31, Hírek, Könnyű Bővebben
A Hikvision koax audio termékek alkalmazásából fakadó előnyök
Amennyiben a beltéri biztonság érdekében a képi rögzítés mellett a hanghatások is fontosak a számunkra, akkor a Hikvision koax audio termékek alkalmazását mindenképp érde...
2020-09-24 19:36:59, Hírek, Könnyű Bővebben
Hogy zajlik egy kutya örökbefogadása?
Előbb-utóbb sok ember életében elérkezik a pillanat, amikor szeretne maga mellé egy négylábú társat. Egy olyan valakit, aki felnéz rá, ragaszkodik hozzá, akiről gondoskod...
2020-09-17 21:42:22, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A kültéri világítást időről időre bizony erősen javasolt újragondolni, mégpedig nemcsak esztétikai, hanem bizt...
Bővebben >>