. Ma Mária napja van.
Egy kedvelt női cipőmárka – a Remonte
2020-07-16 20:32:35
Egy kedvelt női cipőmárka – a Remonte

Egy kedvelt női cipőmárka – a Remonte

Röviden a Remontéről...

 

A Remonte márkanév már több száz éves múlttal rendelkezik, így méltán nevezhető a cipőpiac egyik legjelentősebb szereplőjének. A cipők különleges technológiai funkciókkal kerültek kialakításra, amelynek köszönhetően egyaránt rugalmasak és nagyon könnyű bennük a járás is. A márka a nők életében a minőséget, a változatosságot, ugyanakkor a kényelmet is megtestesíti.

 

Nyári darabok

 

A LifeStyleShop webáruház Remonte márkájú termékei között minden stílusú hölgy megtalálja a számára ideális nyári lábbelit. Vannak itt szandálok és papucsok is, amelyek elegánsabb és hétköznapiasabb formában is megtalálhatóak. Ami pedig a színeket illeti, a fekete, sötétkék, de az ezüst és a fehér is képviselteti magát a színskáláról.

 

Nyáron a legfontosabb, hogy kellő szellőzést biztosítsunk lábunknak. Ehhez pedig olyan minőségi darabokra van szükség, amelyeknek kialakítása a lehető legjobban szolgálja a viselő érdekeit.

 

Az átmeneti évszakok termékei

 

Az átmeneti időszak közkedvelt cipői a félcipők. A Remonte ezeket is széles kínálatba foglalja, hiszen kapható lapos és magasított talpú, egyszerű és mintás fűzős cipő egyaránt. A cipők javarészt Soft Foam talpbetéttel vannak ellátva, ennek köszönhetően nemcsak praktikusak, de kényelmesek is.

 

Természetesen a félcipőket is különböző kategóriákba sorolhatjuk. Vannak ún. könnyed félcipők, amelyek leginkább tornacipő jellegűek. Sok ilyen darab memóriahabos, kivehető talpbetéttel is rendelkezik, valamint azt is meg kell említeni, hogy ez a típus szintén Remonte Soft technológiával készül.

 

A hűvösebb napokra

 

A hideg idő teljesen átalakítja vásárlási és öltözködési szokásainkat is. Tulajdonképpen a hűvösebb napokon sem szükséges lemondanunk a divatról és a kényelemről.

 

Ebben az esetben a sportosabb fazonú, fűzős felsőrésszel rendelkező bokacipő is tökéletes választás. Ezen darab specialitása, hogy olyan Remonte-tex technológiával készült, ami gyakorlatilag vízhatlanná és könnyen szellőzővé teszi a cipőt, ugyanakkor a textil bélése melegen tartja a lábadat.

 

Ha kevésbé sportos cipőre vágysz, akkor egy elegáns cipzáras Remonte bokacsizma is választható, ami a külső oldalán található elasztikus betétjével különleges terméknek minősül a lábbelik körében.

További híreink
Csepegtető öntözéssel a gyümölcsöző fákért
Az öntözés különösen nehézkes folyamat lehet egy gyümölcsösben, ahol olyan akadályokat kell leküzdeni, mint a beiszaposodás vagy a gyökerek benövése az öntözőrendszerekbe...
2020-07-16 20:30:16, Hírek, Könnyű Bővebben
Különleges fehérneműk férfiaknak
A hölgyekről mindenki tudja, hogy szeretik a szép és különleges fehérneműket. Nincs ez másként az urak esetében sem, bár náluk kevésbé nagy a választék. Mégis vannak olya...
2020-06-22 12:29:32, Hírek, Könnyű Bővebben
Gyógynövények gyógyszer helyett
A modern ember nem vesztegeti az idejét holmi fájdalmakra, hanem egyszerűen csak bekap egy csodapirulát, és már meg is feledkezik a problémáról. Ebben persze nincsen semm...
2020-06-21 12:37:29, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban orvosigazgatói dicséretben részesítették a Semmelweis-napon azt a nőgyóg...
Bővebben >>