. Ma Ilona napja van.
Egy játék, ami éveken át fogva tartja a gyermek figyelmét
2021-11-12 20:44:55
Egy játék, ami éveken át fogva tartja a gyermek figyelmét

Egy játék, ami éveken át fogva tartja a gyermek figyelmét

Robot, ami okosodik és növekszik

 

Lehet, hogy első ránézésre csak egy cuki, színes kis törhetetlen játékról beszélünk, de a Fisher Price Tanuló robotpajti sokkal több annál, mint aminek elsőre látszik. Ezt a kis robotot három részre lehet szedni, így ebben az esetben több gyermeket is szórakoztathat. De különböző fokozatok vannak a robotban, így azt könnyedén változtathatjuk, hogy egy félévesnek, egy egyévesnek, illetve két év körüli lurkónak szánjuk-e a játékot. Mivel több mint 120-féle hangot ad ki, így belátható, hogy minden életkorban garantálja a megfelelő mondókákat vagy épp fontos szavakat. Alapvetően ezeket magyarul teszi, de igény esetén be lehet állítani rajta angol, szlovák, cseh vagy lengyel nyelveket is. 

 

A felhőtlen szórakozás és a kicsik fejlesztése jegyében mindenképp javasoljuk, hogy már egészen kicsi kortól szerezzen be a család egy Fisher Price tanuló robotpajtit, hiszen akár még óvodáskorban is találhatnak benne újdonságot a gyerekek. Amellett, hogy nagyon érdekes hangokat ad ki a játék, számos más funkció is segíti a szórakozást, mint például a színes fények, a különböző interaktív lehetőségek. Emellett minden kisgyerek álma, hogy kedvére matathasson az adott játékon, aminek ez kifejezetten eleget is tesz, hiszen hatékonyan lehet tekergetni, nyomkodni, rázogatni, ügyességi feladatokat végrehajtani rajta. Ennek következtében egyre ügyesebbek lesznek kis kezek, és különbséget tudnak tenni a különböző formák, színek és számok között.

 

A Játékszigetnél kapható Fisher Price robotpajti egy meglehetősen méretes darab, hiszen 40 centi magas és legalább ugyanilyen széles is, ami fontos azért, mert nem csak előre-hátra mozdulatsorokat végez, hanem kitér oldalra is néha. 

 

Miért pont a Fisher Price?

 

Akár kezdő szülővel van dolgunk, akár a sokadik gyereknek vásárolunk különféle játékokat, a játékosztály az, ami elkerülhetetlen, és ami valljuk be, meglehetősen sokunk fantáziáját izgatja. Éppen ezért a Fisher Price márkanevet nincs, aki ne ismerné, lévén a leghíresebb, törhetetlen műanyagból készült játékokat állítják elő. Biztonságos kialakítás és megszokott színek, ezek jelentik a Fisher Price játékokat. 

 

Amennyiben úgy érzed, hogy nem ismered még eléggé a Fisher Price játékokat, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy nézz körül a Játéksziget kínálatában, mivel 0-5 éves korig rengeteg játék várja az érdeklődőket. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy minél előbb megtaláld a tökéletes játékot a gyermekednek!

További híreink
Mik az autóvezetés leggyakoribb hibái?
Melyek azok a tipikus hibák, amelyeket az autóvezetők döntő többsége rendszeresen csinál vezetés közben? Milyen tényezők játszanak közre abban, hogy ezek a hibák gyakorta...
2022-08-10 13:49:31, Hírek, Könnyű Bővebben
Férfi hajápolási tudnivalók
A férfi hajápolás ma már többet jelent az igényes férfiak számára egy szappanos vagy samponos hajmosásnál.
2022-08-10 13:46:42, Hírek, Könnyű Bővebben
Hogyan lesz a fagyasztóból hűtőszekrény?
Lehet, hogy Ön sem gondolta, de manapság már léteznek olyan kombinált készülékek, ahol a hűtőzónát fagyasztónak is át lehet alakítani. Ha tehát nincsen elegendő hely, akk...
2022-08-10 13:44:05, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az elmúlt 20 évben minden alkalommal felbosszantott, amikor valaki nyilvánosan vagy társasági beszélgetés sorá...
Bővebben >>