. Ma György napja van.
Dániel Péter: Megszégyenítettem Nagy Andort, Izrael magyar nagykövetét!
2013-12-06 14:21:00
Dániel Péter: Megszégyenítettem Nagy Andort, Izrael magyar nagykövetét!

Dániel Péter: Megszégyenítettem Nagy Andort, Izrael magyar nagykövetét!

2013. december 5-én Cfátban tartották a Herzl-emléknapot. A rendezvényen fellépett Nagy Andor Magyarország nagykövete is. Pechére nem számolt Dániel Péterrel, aki szintén jelent volt az eseményen.

 

A korábban Magyarországon, ügyvédként praktizáló Dániel Péter az alábbiakat közölte szerkesztőségünkkel:

 

 

 

 

„Rendesen megszégyenítettem és leiskoláztam tegnap Nagy Andort a fasiszta orbáni diktatúra izraeli nagykövetét. Az ócska pártkatona Izrael Cfát városában, a Herzl-emléknapon akarta elmondani egyik hazug és demagóg beszédét, de félbeszakítottam és a nyilvánosság, azaz 150-200 hallgató, valamint a sajtó előtt olvastam fejére magyarul és héberül az orbáni diktatúra ocsmány bűneit.

 

A FIDESZ és JOBBIK együttműködését, a Magyarországon tomboló antiszemitizmust, illetve a magyar földön éktelenkedő Horthy-szobrokat, amelyek ellen Orbán Viktorék nemhogy nem tesznek, de mind nyíltabban támogatják, gerjesztik is. Ígérem, hogy minden Izraelbe látogató fideszes politikusbűnöző erre számíthat a jövőben is! Andor próbált kedélyesen mellébeszélni, de akcióm szinte megbénította. Közbeszólásom után elhatárolódott a Horthy-szobrok állításától és riadtan mentegetőzött. Ennek során többször is valótlanságokat állított.

 

1, Azt mondta, hogy a fideszes banda és a jobbikos csürhe között nincsen semmilyen együttműködés.

2, Azt közölte, szintén pofátlan módon, hogy KÖZTERÜLETEN NINCSEN Horthy-szobor. Pedig köztudott, hogy Orbánék és Vonáék évek óta együttműködnek, együtt szavaznak, illetve Kerekiben és Csókakő területén közterületen áll Horthy szobra.

 

 

Közbeszólásom alatt végig magasba emeltem a vörösre festett Horthy-szobor és a tavaly, Budapesten meggyalázott Holokauszt-emlékmű fotóit. Sokkoló hatást keltettek.”

 

Utoljára frissítve: 2013-12-06 14:21:39

További híreink
Cigarettát és kulcscsomót vettek el a megvert férfitól
A kifosztás bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy férfival és egy nővel szemben, akik a me...
2024-01-16 16:59:47, Hírek, Kitekintő Bővebben
BMW és Mercedes versenyzett az Árpád hídon – halálra gázoltak egy szabályosan közlekedő kerékpárost
Tisztázatlan körülmények között egy személyautó elütött egy kerékpárost, majd összeütközött egy másik autóval az Árpád hídon 2023. július 1-jén, nem sokkal éjfél után, ír...
2023-07-02 11:38:09, Hírek, Kitekintő Bővebben
Mérget adott be az anyjának az ápolónő a gyöngyösi kórházban
A Heves Vármegyei Főügyészség előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy 41 éves nő ellen, aki megpróbálta megölni az anyját – tud...
2023-02-18 12:34:05, Hírek, Kitekintő Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>