. Ma Antal napja van.
Csomagküldés háztól házig - a legkényelmesebb feladási mód
2020-11-23 16:04:31
Csomagküldés háztól házig - a legkényelmesebb feladási mód

Csomagküldés háztól házig - a legkényelmesebb feladási mód

A háztól házig történő csomagküldés előnyei

 

Ha a csomagküldést háztól házig igényled, az jó pár előnyt jelent számodra. Megkíméled magad, illetve a címzettet a fárasztó cipekedéstől, emellett bármilyen címet megadhatsz. Kérheted a futárt az otthonodhoz, a munkahelyedhez, egy rokonhoz vagy bárhová, ahol neked a legideálisabb. Azonban nemcsak ez az opció adja a szolgáltatás rugalmasságát. 

 

Lehetőséged van megadni azt a napot, illetve napszakot, amikor szeretnéd, hogy érkezzen a futár. Ezzel a saját napirendedhez, időbeosztásodhoz igazíthatod a küldeményed feladását. A futár érkezése a megadott időpont szerinti kettő-három órás időintervallumban várható. 

 

Melyik futárszolgálat kézbesítse a csomagodat?

 

Ha eldöntötted, hogy a háztól házig történő csomagszállítást szeretnéd igénybe venni, egy futárszolgálatot is kell választanod. Na de melyikkel érné meg leginkább a csomagod feladását intézni? Nehéz kérdésnek tűnik, de a Csomagnet.hu-n pillanatokon belül kiderítheted! Az oldal online díjkalkulációjának segítségével megtekintheted a csomagodhoz igazodó legkedvezőbb aktuális ajánlatokat. Mindössze néhány, egyértelműen feltüntetett paramétert kell hozzá megadnod. 

 

Csomagodat az egész országban kézbesítik neked háztól házig. A szolgáltatás azonban nemcsak belföldre, de külföldre is érvényes! Nemzetközi csomagküldést is igényelhetsz, számtalan ország között válogatva. Akár belföldre, akár külföldre adnál fel csomagot, a Csomagnet.hu oldalán kizárólag magas színvonalú futárcégek között válogathatsz. Hamarosan pedig a Magyar Posta ezen szolgáltatása is elérhető lesz a cég kínálatában.

 

A Csomagnet.hu-n elérhető előnyök

 

A cég weboldalán pillanatok alatt feladhatod küldeményedet belföldre és külföldre egyaránt. Mivel az oldal célja többek között az, hogy minél több időt spórolj a feladással, így természetesen regisztrálni sem szükséges ehhez. Azonban, ha rendszeresen küldesz csomagokat, hosszú távon éppen a regisztráció nyújtotta előnyökkel teheted még gyorsabbá a feladási folyamatot. 

 

Ilyen előny az elküldött csomagok adatainak lementése. Ha ugyanolyan paraméterekkel rendelkező küldeményt adnál fel, mint egy korábbi csomagod, egyszerűen csak ki kell választanod azt. Nem kell ismét begépelned a szükséges adatokat. Másik előny a csomagod online nyomon követése. Ezzel az opcióval bármikor megtekintheted a szállítás aktuális állapotát. 

 

Válaszd ki a legkedvezőbb ajánlatot a különböző futárcégek kínálatában, és add fel csomagodat háztól házig pillanatokon belül!

További híreink
Családi programok járvány idején
Javában benne vagyunk a koronavírus-járvány második hullámában. Bár a „maradj otthon” kampány kicsit alább hagyott továbbra se menjünk, ha lehet nagy tömeges helyekre, cs...
2021-01-15 23:09:49, Hírek, Könnyű Bővebben
A magas IQ még nem garancia az óvodai vagy iskolai beilleszkedésre
Az ember azt gondolná, hogy ha egy képességből minél több van, annál jobb. Esetünkben valóban nem gond a magas IQ hányados (intelligence quotient, más néven intelligencia...
2021-01-15 23:07:04, Hírek, Könnyű Bővebben
A téli grillezés nélkülözhetetlen kellékei
Grillezni nem csupán a nyári forróságban lehet, hanem a téli hidegben is, hacsak nem szakad éppen az eső vagy a hó. Persze ha valamilyen fix féltető vagy pergola alatt vé...
2021-01-15 23:03:45, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
„Az előző vezetéstől örökölt bérlakásrendszerrel kapcsolatos visszásságokat a kezdetektől fogva nem a nyilváno...
Bővebben >>