. Ma Laura napja van.
Csoda Miamiban - az 5 hónapos Sebastian életéért küzdöttek
2014-02-21 17:40:52
Csoda Miamiban - az 5 hónapos Sebastian életéért küzdöttek

Csoda Miamiban - az 5 hónapos Sebastian életéért küzdöttek

Megállt a forgalom a Dolhin gyorsforgalmi úton Miamiban csütörtök este, amikor a 37 éves Pamela Rauseo kiugrott az autójából és sírva segítséget kért. A karjában 5 hónapos unokaöccsét,  Sebastian de la Cruzt tartotta, aki nem lélegzett.

 
A nő autóját Al Diaz, a Miami Herald Pulitzer-díjas fotósa követte. "A nő kinyitotta a kocsi ajtaját, és kiabált: "A kisbabám nem lélegzik, a kisbabám nem lélegzik! Hívjátok a 911-et!" Kipattantam az autóból és odarohantam, hogy segítsek neki" - mondta el Diaz a New York Daily News-nak. "Mint fotóriporter készítettem ezeket a képeket, de mint ember, az volt a legfontosabb, hogy segítsek" - tette hozzá. Diaz azt is hozzátette, másodpercek alatt értek oda a segíteni akaró emberek.
 
Amíg Rauseo elkezdte az újraélesztést, addig Diaz átrohant a forgalmas, amíg talált egy rendőrt. Egy szemtanú, Lucila Godoy a saját három éves kisfiát az autóban hagyva sietett segítséget nyújtani, közben megérkezett a tűzoltóság két tagja, ők hárman folytatták a lélegeztetést, így Diaz elkészíthette a drámai felvételeket.
 
Mire a mentő a helyszínre érkezett, a baba már lélegzett. A Miami Herald úgy tudja, a kis Sebastian koraszülöttként jött a világra, ez okozott nála légzésproblémát. Jeleleg a Miami kórházban van, de a segítő szándékú emberek összefogásának köszönhetően már stabil állapotban.
 

Utoljára frissítve: 2014-02-21 18:08:22

További híreink
Száz éves a Vaskapu turistaház
Ma a Vaskapu turistaházban étterem, szálláshely, pihenőszoba áll a turisták rendelkezésére, nagy külső - rendszerint virágokkal díszített - teraszáról gyönyörű kilátás ny...
2014-04-28 11:08:56, Hírek, Megosztom Bővebben
Állatok álma - jótékonysági bál
Állatok álma néven szerveznek jótékonysági rendezvényt április 26-án Monoron. A szervezők a rendezvényen befolyt teljes összeggel az ország egyetlen lómentő szervezetét, ...
2014-03-24 15:28:22, Hírek, Megosztom Bővebben
'Szállj be te is' Cegléden a Közgázban
A „Szállj be te is” program lényege, hogy az értelmi fogyatékkal élők sporttal elért sikerein keresztül bepillantást nyerjünk a fogyatékkal élők életébe, problémáiba.
2014-03-20 13:58:13, Hírek, Megosztom Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Még valamivel több, mint 200-at kell aludni a Sziget első napjáig, de a fesztivál weboldalán már tervezhetjük ...
Bővebben >>