. Ma Emma napja van.
Csapkodtak a villámok Pest megyében
2016-05-30 23:00:33
Csapkodtak a villámok Pest megyében

Csapkodtak a villámok Pest megyében

Kerepesen az Ady Endre utcában egy százhúsz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete égett teljes terjedelmében villámcsapás következtében. Az épületben tartózkodók időben, sérülések nélkül kimenekültek az égő házból. A gödöllői és a fővárosi hivatásos tűzoltók négy vízsugár segítségével oltották el a lángokat.

 

 

Szintén villámcsapás következtében lángok martalékává vált Csömörön egy száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete. A fővárosi és a gödöllői hivatásos és a csömöri önkéntes tűzoltók közös erővel, három vízsugár segítségével oltották el a lángokat, majd vizsgálták, illetve szellőztették át az épületet, személyi sérülés nem történt. A két tűzesettel egy időben Gödöllőn, a Blaháné utcában is lángba borult egy ház tetőzete. A tüzet három vízsugár segítségével az aszódi, gödöllői valamint a fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el, valamint akadályozták meg a lángok továbbterjedését – tájékoztatta lapunkat Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.


 

Fotó: FKI Video

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az egyik legnépszerűbb megoldás ablakok, erkélyajtók esetében: a bukó-nyíló nyitásmód
A különböző nyílászáróknál különösen fontos az, hogy milyen módon lehet őket kinyitni. Ez nagymértékben meghatározza a kényelmet, a komfortot és a használat egyszerűségét...
2024-03-27 10:19:44, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A tudományos hírek időről időre felkapnak egy-egy hatóanyagot vagy terméket, számos pozitívummal kecsegtetve b...
Bővebben >>