. Ma Gedeon napja van.
Budaörsi rendőrségi körkép - 2014. július 14-18.
2014-07-22 15:29:59
Budaörsi rendőrségi körkép - 2014. július 14-18.

Budaörsi rendőrségi körkép - 2014. július 14-18.

A Budaörsi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2014. július 14. és július 18. között 9 közúti közlekedési baleset történt, melyből 6 esetben anyagi kár keletkezett, ketten könnyű, hárman súlyos sérülést szenvedtek. A budaörsi nyomozók és vizsgálók 9 bűnügyben tettek vádemelési javaslatot az illetékes ügyészség felé, továbbá 4 esetben kezdeményezték a gyanúsítottak bíróság elé állítását. 
 
A budaörsi rendőrök egy 23 éves férfit fogtak el, aki mobilt akart lopni. B. Norbert 23 éves sárbogárdi lakos 2014. július 15-én 11 óra körül egy budaörsi bevásárlóközpontban kiválasztott egy áruvédelmi eszközben elhelyezett mobiltelefont. A széfert bevitte egy próbafülkébe, ahol a csípőfogó segítségével megbontott áruvédelmi eszköz bejelzett, ezért a gyanúsított a széfert és a terméket elhelyezte egy cipős dobozban és így próbálta meg kivinni az áruházból. B. Norbertet a biztonsági szolgálat munkatársai a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.
 
Lopás miatt folytatnak eljárást K. Katalin 43 éves budapesti lakos és két fiatalkorú társa ellen. 2014. július 11-én egy budaörsi áruház próbafülkéjéből eltulajdonítottak egy laptoptáskát. A budaörsi nyomozók a feljelentést követően kihallgatták a tanúkat, valamint adatokat gyűjtöttek, melynek eredményeként azonosították a megalapozottan gyanúsítható személyeket, akiket elfogásukat követően a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki. Házkutatást tartottak a gyanúsítottak lakásán, melynek során az eltulajdonított értékeket megtalálták.
 
Baleset miatt teljes útlezárás volt Budakeszi és Budaörs között - a baleset helyszínelésének idejére lezárták a 8102-es számú utat. Eddig ismeretlen okból összeütközött két személygépkocsi 2014. július 18-án 21 óra körül Budakeszi és Budaörs között. A balesetben három személy sérült meg, két fő súlyos, míg egy fő könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök teljes útlezárás mellett folytatták le a helyszíni szemlét. A forgalmat Budaörsön a Dózsa György téren elterelték, Budakeszin az 1-es számú főútra irányították. 
 
Eljárást indítottak testi sértés kísérlete miatt V. Norbert 26 éves perbáli lakos ellen. A férfi 2014. július 19-én perbáli ingatlanjuk területén - előzetes szóváltást követően - dulakodni kezdett két fiútestvérével, majd megrúgta a család autójának visszapillantó tükrét. A rongálás következtében anyagi kár keletkezett. Ezt követően bement a házba, ahol magához vett egy konyhakést és azt az utcán álló testvére felé dobta, aki el tudott hajolni, így személyi sérülés nem történt. V. Norbertet a budakeszi rendőrök otthonában elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.
 
Forrás: Budaörsi Rk.
További híreink
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – ak...
Bővebben >>