. Ma Béla napja van.
Balul sikerült születésnap és egy beszélgetős tolvaj
2014-08-21 13:15:50
Balul sikerült születésnap és egy beszélgetős tolvaj

Balul sikerült születésnap és egy beszélgetős tolvaj

Pátyon egy agresszív szülinapost fogtak, Törökbálinton pedig egy csevegős tolvajt. A büntetőeljárásokat – a gyanúsítottak szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. 
 
A budakeszi rendőrök egy születésnapját ünneplő férfit fogtak el a pátyi nyárbúcsúztatón. S. Attila agresszíven viselkedett, több személybe belekötött, lökdöste őket. Magatartásával másokban megbotránkozást és riadalmat, valamint félelmet keltett, garázdasággal gyanúsítják.
 
A 22 éves férfi 2014. augusztus 20-án a hajnali órákban a pátyi Széchenyi téren megtartott nyárbúcsúztató rendezvényen több személlyel összeszólalkozott, felborította és megrongálta a padokat, valamint - előzetes szóváltást követően - hátulról deréktájon rúgta a rendezvény egyik szervezőjét. S. Attila egy összetört sörös üveggel rá akart támadni a rendezvény egy másik szervezőjére is, de több ember felszólítására végül letette a földre az üveget.
 
A budakeszi rendőrök elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányság előállították, kihallgatták. A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. 
 
 
Lopással gyanúsítják S. Gyöngyike 47 éves törökbálinti nőt, aki 2014. augusztus 19-én kora délután megjelent egy törökbálinti ismerősénél és beszélgetni kezdtek a lakásban. Amíg a tulajdonos a mosdóban tartózkodott, addig S. Gyöngyike a lakás egyik szobájából eltulajdonított 2 mobiltelefont, egy mobilinternetet, valamint készpénzt. A tulajdonos értesítette a rendőrséget.
 
A rendőri intézkedés során S. Gyöngyikénél előkerült a lopott holmi, a 47 éves nőt a törökbálinti rendőrök a lakásán elfogták és Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, kihallgatták. 
 
A büntetőeljárást mindkét esetben – a gyanúsítottak szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. 
 
 
További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>