. Ma Jenő napja van.
Az Instant szolgáltatás igénybevételéből származó előnyök
2020-06-21 12:33:01
Az Instant szolgáltatás igénybevételéből származó előnyök

Az Instant szolgáltatás igénybevételéből származó előnyök

Egyaránt megmutatjuk tehát a szerződéskötés, valamint a folyósítás gyakorlati megvalósulásának menetét abban az esetben, hogyha az Instant szolgáltatást is kérjük.


Pontosan mit kapunk, ha igényeljük az Instant szolgáltatást?

 

Az Instant szolgáltatás a MobilON kölcsön mellett, külön díj ellenében vehető igénybe. A legfontosabb előnye, hogyha élünk vele, akkor ideális esetben még ugyanazon a napon, a saját otthonunkban hozzá is juthatunk a szükséges készpénzhez. Sőt, az Instant szolgáltatással a hitelbírálati eredményt is lényegesen gyorsabban kaphatjuk meg. A regisztráció és a dokumentumok feltöltése ugyanis online történik, ennek megfelelően az adatok ellenőrzése szintén interneten keresztül zajlik, így a hitelbírálat lefolytatása harminc percen belül sikeresen meg is történhet.


Ennyire egyszerűen történik a kölcsönszerződés megkötése az Instant szolgáltatással

 

A külön díj ellenében igényelhető Instant szolgáltatás egyik legnagyobb hozzáadott értéke a kényelemben rejlik. Ha ugyanis élünk vele, akkor a szerződéskötéshez nem kell utaznunk, sorban állnunk és várakoznunk. A pénzintézet illetékes munkatársa ugyanis személyesen jön el hozzánk egy számunkra is megfelelő, előre egyeztetett időpontban. Mivel a szerződés is nála lesz, ezért a megkötés is minden további nélkül sikeresen megtörténhet az otthonunk kényelmében.

 

A Providentnél elérhető Instant szolgáltatás tehát ideális megoldást jelenthet, ha az egészségi állapotunk, a rengeteg teendőnk, illetve a kapacitásunk miatt nem tudunk vagy nem akarunk személyesen beutazni a területi pénzintézeti irodába.


Az Instant szolgáltatással a kölcsön összegének folyósítása egyszerűbb és gyorsabb lesz

 

Normál esetben a felvenni kívánt pénzösszeget átutaláson keresztül kapjuk meg. Erre viszont várnunk kell a szerződés aláírását követően legfeljebb nyolc vagy tíz napot. Az Instant szolgáltatás igénybevételével ezt a folyamatot is felgyorsíthatjuk. Merthogy a hozzánk személyesen érkező illetékes pénzintézeti munkatárs nemcsak a szerződés dokumentumait hozza magával. Nála lesz az általunk felvenni kívánt pénzösszeg is. Hogyha sikerül megállapodni és aláírni a papírokat, akkor máris sor kerülhet a folyósításra.

 

Méghozzá átutalás helyett készpénzes formában. Nem lesz tehát szükség várakozásra, mert az általunk igényelt pénzösszeg instant módon rendelkezésre áll. Vagyis felhasználhatjuk azokra a célokra, amelyeket régóta meg szeretnénk már valósítani, mostanáig viszont hiányzott hozzájuk a szükséges anyagi fedezet.

Utoljára frissítve: 2020-06-22 09:19:04

További híreink
Különleges fehérneműk férfiaknak
A hölgyekről mindenki tudja, hogy szeretik a szép és különleges fehérneműket. Nincs ez másként az urak esetében sem, bár náluk kevésbé nagy a választék. Mégis vannak olya...
2020-06-22 12:29:32, Hírek, Könnyű Bővebben
Gyógynövények gyógyszer helyett
A modern ember nem vesztegeti az idejét holmi fájdalmakra, hanem egyszerűen csak bekap egy csodapirulát, és már meg is feledkezik a problémáról. Ebben persze nincsen semm...
2020-06-21 12:37:29, Hírek, Könnyű Bővebben
Ismerje meg a 3D nyomtatók világát, és szerezzen be Ön is egyet!
Még ma is újdonságnak számítanak a 3D nyomtatók, ennek ellenére egyre több helyen váltak megvásárolhatóvá és megfizethetővé. Berobbanásukat követően számos cikket, bejegy...
2020-06-21 12:35:16, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A MobilON kölcsön mellé kiegészítésként igényelhető Instant szolgáltatással nemcsak kényelmesebb, hanem gyorsa...
Bővebben >>