. Ma Gábor napja van.
Az Energiahatósági Társasági Adókedvezménnyel kapcsolatos tudnivalók
2023-02-03 09:43:55
Az Energiahatósági Társasági Adókedvezménnyel kapcsolatos tudnivalók

Az Energiahatósági Társasági Adókedvezménnyel kapcsolatos tudnivalók

Mit érdemes tudni a kedvezménnyel kapcsolatban?

 

Mivel más társasági adókedvezményektől eltérően, ha ezt a kedvezményt igénybe szeretnénk venni, igen sokféle jogszabályi előírásainak kell megfelelni, többek között műszaki, energetikai, valamint pénzügyi-számviteli szempontokból egyaránt, így ennél az adókedvezménynél kiemelten fontos, hogy körültekintően és precízen foglalkozzunk vele.

 

Az EnergyHub az energiahatékonysági kedvezmény kihasználását segítő szolgáltatáscsomagot dolgozott ki, hogy minden követelménynek megfelelhessünk. Annak érdekében, hogy ez maradéktalanul megvalósulhasson, a kérdés szemszögéből releváns hatóságokkal, valamint a nagyobb adótanácsadó cégekkel is kapcsolatot tartanak.

 

Mit kínál az EnergyHub?

 

Ingyenes konzultációt, amelynek keretében már az első lépcsőfokon is valódi támogatás valósul meg, kiemelt figyelemmel arra, hogy az adókedvezményeknek, illetve az EKR jogszabályoknak minden szempontból megfelelhessenek.

 

A befektetések megkezdése előtt egy ún. előaudit készül, amiben a meglévő energetikai rendszerek adatait, és ahhoz képest a tervezett beruházás eredményeit is megtaláljuk, így releváns eszköz lesz a döntéshez, illetve a beruházás megkezdéséhez.

 

Miután megvalósulnak a beruházások, az úgynevezett „utóaudit” keretében összehasonlításra kerül az eredeti energiafogyasztás, valamint az új megoldások révén elért végsőenergia megtakarítás. Ez az adókedvezmény igénybevételéhez is elengedhetetlen lépés.

 

Miért éppen az EnergyHub?

 

Az EnergyHub szolgáltatásait igénybe véve az energetikai rendszerek felülvizsgálatán és auditálásán túl valóban olyan konkrét javaslatok mentén és megvalósítható lépések tervbe foglalásán keresztül teljes körű szolgáltatást kaphatunk, amelyben a terveken túl a konkrét lépések is szerepelnek, s akár ezek megvalósítása közben is hatékony támogatást kapunk.

 

Kiemelt jelentőséggel bír az a tény, hogy náluk az energiahatékony működéshez nem csupán az elméleti hátteret kaphatjuk meg, hanem valódi szakmai támogatást vehetünk igénybe a felméréstől kezdve a terveken át, egészen a megvalósításig. Ugyanis a teljes értékláncon keresztül kaphatunk praktikus segítséget, amely valóban segíti terveink életbe, működésbe való átkonvertálását.

 

Akár vállalatként, akár intézményként keressük mindehhez az ideális partnert, máris megtaláltuk azt, ha az EnergyHub mellett köteleződünk el, hiszen biztos kezekben tudhatjuk a projektet.

 

A megfelelően meghatározott fejlesztések a havonta jelentkező rezsiszámlákat is jelentős mértékben csökkentik, de a környezettudatosság felé is komoly lépést jelentenek, ami akár új ügyfelek megszerzésében is manifesztálódhat.

További híreink
Box ring, a küzdelmek színtere
A box egy nagyon régi sportág, már az ókori olimpiákon is szerepelt és a mai napig igen népszerű.
2023-03-24 12:19:18, Hírek, Könnyű Bővebben
Idén is hódít a streetwear stílus
Nem kell attól félni, hogy ebben a szezonban ne lenne divatos a streetwear stílus. Az utcán, a teremben, a vásárlások során, tulajdonképpen mindenhol megállják a helyüket...
2023-03-22 16:10:49, Hírek, Könnyű Bővebben
Csempevásárlás előtt állsz? Nem tudod, hogyan válassz?
Nem gyakran fordul elő az átlagemberrel, hogy fürdőszobába kell csempét válogatni, hiszen jó eséllyel is csak három-négy alkalommal fordul elő az, hogy költözés vagy felú...
2023-03-22 16:08:21, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A kormányközeli szervezet nemrég azért is szót emelt, hogy ne lehessen farsangi mulatságokat szervezni a nagy...
Bővebben >>