. Ma Emma napja van.
Attila Orbán háza előtt kíván meghalni
2014-01-11 18:41:20
Attila Orbán háza előtt kíván meghalni

Attila Orbán háza előtt kíván meghalni

Egy a nevét és címét is közlő olvasónk – hívjuk őt Attilának - arra hívta fel figyelmünket, hogy január 10-én a miniszterelnök honlapján tett bejegyzését szinte azonnal törölték.


Nincs is ebben semmi kivetnivaló, hiszen ez Orbán saját Facebook oldala, melyet rajongói számára indított el, nyílván ahhoz is joga van, hogy itt mi legyen olvasható.

 

Amiért mégis helyt adunk olvasónk kérésének és közöljük a törölt bejegyzést, melyet Orbán elmagányosodásról szóló videó üzenetéhez írt, mert úgy ítéltük meg, hogy Attila komolyan eltökélt abban, hogy Orbán háza előtt kíván életének véget vetni.

 

A levél küldőjét a megadott telefonszámon visszahívtuk és hosszasan beszéltünk vele. Attila elszántnak tűnt, és megerősítette: a bejegyzésében leírt szándéka komoly. Kérte, közöljük nyílt levelét, melyet Orbánnak címzett, és amit a kommentek közül azonnal töröltek. Megígértük! Hogy miért?

Mert, ha valaki komolyan vehetően saját életét kívánja eldobni amiatt, mert jelenlegi helyzetét kilátástalannak ítéli, és tőlünk csak annyit kér, hogy igazáért vívott ügyéről minél többen értesüljenek, mi nem mérlegelhetünk!

 

Miniszterelnök Úr!

 

Magam nem tartozom a jelenkorban Önt tisztelő 202.000 honfitársam soraiba, ellenben a régmúltban tartoztam azon pár száz közé, kikkel még pusztán annyian voltunk tagjai egy olyan csapatnak, ami Öntől és barátaitól pár hónappal korábban a FIDESZ nevet kapta.

Akkoriban nem az Ön magányosságának enyhítésére léptem oda be, de nem is azért, hogy az váljék ebből az országból, amivé mára lett.

Azt viszont megígérem, hogy most már én sem hagyom Önt magára.

 

Korábban, munkaviszonyom alatt büntetőfeljelentést tettem a FIDESZ politikai irányítása alatt álló, Budapest I. kerület Budavári Önkormányzatnál tapasztalt közpénz elleni bűncselekmény miatt. A rendőrség a nyomozást eltussolta, állásomból elbocsájtottak, munkaügyi peremet, elcsalt körülmények között első fokon elvesztettem. Mindeközben megkíséreltek elmebetegnek nyilvánítani és a már említett rendőrség révén, lakásomból egy elmegyógyintézetbe szállítottak, ahonnan több heti fogva tartás után, csak jogvédők segítségével szabadultam. Elmebeteggé nyilvánításom súlyosan törvénysértő folyamatát, csak a Kúrián sikerült megállítani. Ez utóbbi még 2012-ben történt, így nem tudom, hogy ma már lehetséges lenne  e mindez a Kúrián, de a jogállam intézményrendszere kézi vezérlésének, az Ön hűbéres körein kívül esők jogainak és emberi méltóságuk lábbal tiprásának nem látszik gátja.

 

Életem megtartása érdekében kötelességem küzdeni a végsőkig, mellyel, mint evangéliumi üzenetek gyakori közvetítője nyilván egyetért, így munkaügyi perem másodfokú eljárását még megvívom. Amennyiben a bíróság érveimet ismét figyelmen kívül hagyja és az Ön köreihez tartozó bűnelkövetők érdekei szerint határoz ismét, akkor kérésének megfelelően személyes közelségemmel adok visszajelzést teljesítményéről és fejezem ki munkájának eredményét oly módon, hogy éhhalálom végső szakaszát az Ön otthona előtt kívánom véghezvinni, elmagányosodásának veszélyét egy rövid időre ezzel is csökkentve.

 

Bízom abban, hogy ennek szükségessége esetén ezt nem akadályozza meg és a kellő ideig szembenéz tetteinek következményével. Miután Önt tartom felelősnek a jogállam hazánkban történő leépítéséért, így elhatározásomon illetve helyszínválasztásomon nem változtat majdani azon tény, hogy éppen  miniszterelnök lesz e vagy sem. 

 

Kívánok Önnek és Családjának evangéliumi értékekben is gazdag boldog újesztendőt.

 

Egy 1988 –as fideszes.

 

Rozyx


Név, cím a szerkesztőségben.               

 

Utoljára frissítve: 2014-01-12 11:41:34

További híreink
Száz éves a Vaskapu turistaház
Ma a Vaskapu turistaházban étterem, szálláshely, pihenőszoba áll a turisták rendelkezésére, nagy külső - rendszerint virágokkal díszített - teraszáról gyönyörű kilátás ny...
2014-04-28 11:08:56, Hírek, Megosztom Bővebben
Állatok álma - jótékonysági bál
Állatok álma néven szerveznek jótékonysági rendezvényt április 26-án Monoron. A szervezők a rendezvényen befolyt teljes összeggel az ország egyetlen lómentő szervezetét, ...
2014-03-24 15:28:22, Hírek, Megosztom Bővebben
'Szállj be te is' Cegléden a Közgázban
A „Szállj be te is” program lényege, hogy az értelmi fogyatékkal élők sporttal elért sikerein keresztül bepillantást nyerjünk a fogyatékkal élők életébe, problémáiba.
2014-03-20 13:58:13, Hírek, Megosztom Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>