. Ma Emma napja van.
Asztalszolga az alaptörvény asztalához
2011-09-01 11:28:12
Asztalszolga az alaptörvény asztalához

Asztalszolga az alaptörvény asztalához

Külön helyiség, külön asztal, külön szék. Mindezt az Alaptörvény kedvéért kell felállítaniuk a hatóságoknak, minden polgármesteri hivatalban és körjegyzőségeken. Az erről szóló levelet tegnap kapták kézhez a jegyzők, de mára már állnia kell az Alaptörvény Asztalának.

 

Részletezve is megkapták, hogyan és miként kell kinéznie, és felállítani azt a bizonyos asztalt. Külön helyiségben, egy asztalt és mellé egy széket kell elhelyezni. Az asztalt üveglappal kell lefedni és dekorációval ellátni. Erre az asztalra kerül majd az Alaptörvény, amely egyébként megrendelhető lesz majd. Az asztalra egy táblát kell kihelyezni: „AZ ALAPTÖRVÉNY ASZTALA” felirattal ellátva. A legmeghökkentőbb tény, hogy külön munkatársat kell biztosítani az asztalka gondozására és szolgálatára. Az asztalszolgának természetesen késznek kell mutatkoznia, ha az egyszerű állampolgár kiszeretné tölteni a megrendelőlapot, melyen megigényli az Alaptörvényt, amelyet a kormány személyre szólóan biztosít mindenkinek.

 

Kövér László, az Országgyűlés elnöke aláírásával ellátott példányát is lehet kérni. A postai úton való terjesztésre, a nyomdai kivitelezésre az Igazságügyi Minisztérium ötven millió forintot különített el.

 

 

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az egyik legnépszerűbb megoldás ablakok, erkélyajtók esetében: a bukó-nyíló nyitásmód
A különböző nyílászáróknál különösen fontos az, hogy milyen módon lehet őket kinyitni. Ez nagymértékben meghatározza a kényelmet, a komfortot és a használat egyszerűségét...
2024-03-27 10:19:44, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>