. Ma Ervin napja van.
Asztalszolga az alaptörvény asztalához
2011-09-01 11:28:12
Asztalszolga az alaptörvény asztalához

Asztalszolga az alaptörvény asztalához

Külön helyiség, külön asztal, külön szék. Mindezt az Alaptörvény kedvéért kell felállítaniuk a hatóságoknak, minden polgármesteri hivatalban és körjegyzőségeken. Az erről szóló levelet tegnap kapták kézhez a jegyzők, de mára már állnia kell az Alaptörvény Asztalának.

 

Részletezve is megkapták, hogyan és miként kell kinéznie, és felállítani azt a bizonyos asztalt. Külön helyiségben, egy asztalt és mellé egy széket kell elhelyezni. Az asztalt üveglappal kell lefedni és dekorációval ellátni. Erre az asztalra kerül majd az Alaptörvény, amely egyébként megrendelhető lesz majd. Az asztalra egy táblát kell kihelyezni: „AZ ALAPTÖRVÉNY ASZTALA” felirattal ellátva. A legmeghökkentőbb tény, hogy külön munkatársat kell biztosítani az asztalka gondozására és szolgálatára. Az asztalszolgának természetesen késznek kell mutatkoznia, ha az egyszerű állampolgár kiszeretné tölteni a megrendelőlapot, melyen megigényli az Alaptörvényt, amelyet a kormány személyre szólóan biztosít mindenkinek.

 

Kövér László, az Országgyűlés elnöke aláírásával ellátott példányát is lehet kérni. A postai úton való terjesztésre, a nyomdai kivitelezésre az Igazságügyi Minisztérium ötven millió forintot különített el.

 

 

További híreink
Autó alá szorult egy férfi Veresegyházon, életét vesztette
Meghalt az a férfi, aki hétfőn - eddig tisztázatlan körülmények között - autó alá szorult Veresegyházon - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a...
2017-01-30 19:56:15, Hírek, Fókuszban Bővebben
Kigyulladt egy állatmenhely Kiskunlacházán, hatvan kutya elpusztult
Kigyulladt egy állatmenhely Kiskunlacháza külterületén, mintegy hatvan kutya már biztosan bennégett az épületben szerda este - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Ig...
2017-01-26 07:49:24, Hírek, Fókuszban Bővebben
Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Lajosmizse szakaszon
Gázolás miatt akár egy órás késésekre is készülni kell a Budapest-Lajosmizse szakaszon - közölte a Mávinform hétfő reggel.
2017-01-16 08:21:22, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére