. Ma Barbara, Borbála napja van.
Aszfaltozzák a Bécsi út és Ürömi út csomópontját
2015-06-23 11:42:56
Aszfaltozzák a Bécsi út és Ürömi út csomópontját

Aszfaltozzák a Bécsi út és Ürömi út csomópontját

 

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerkesztőségünkbe eljuttatott értesítése szerint a Bécsi út és az Ürömi út csomópontjában épülő körforgalmat két éjszaka aszfaltozzák majd. A teljes úttestfelület és a már megépült körforgalmi ágak is új aszfaltborítást kapnak, ezért a forgalmat jelzőőrök segítségével csak váltakozó irányban engedik át. Az érintett szakaszon 30 kilométer/órás sebességkorlátozás is érvényben lesz.

 

A munkálatokra június 25-ről 26-ára és 26-áról 27-ére virradó éjszaka kerül sor, mind két esetben 21 órától másnap hajnali 5 óráig. A körforgalom kiépítése várhatóan július 5-ére ér véget.

 

A BKK felhívja a figyelmet, hogy  honlapján, illetve a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.

 

Kertész Z István

További híreink
20 milliárdból újult meg a váci vasútállomás
Közel 20 milliárd forintos beruházással megújult a váci vasútállomás épülete és vágányhálózata, új biztosítóberendezés, valamint fedett peronok épültek.
2015-12-03 18:40:17, Hírek, Hasznos Bővebben
Sokba kerül nekünk az esztergomi vonat
A MÁV szerint június 20-tól végigutazhatunk rajta.
2015-03-12 20:35:11, Hírek, Hasznos Bővebben
Hétvégi hévpótlás Cinkota és Csömör között
Május 31-én, szombaton reggeltől június 1-jén, vasárnap estig Cinkota és Csömör között pótlóbusz jár a H9-es hév helyett, mert a vonalon vágánykarbantartásra kerül sor. A...
2014-05-29 16:10:55, Hírek, Hasznos Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Orbán Viktor kormányfő vejéhez, Tiborcz Istvánhoz köthető ingatlanalapok is sokat nyerhetnek az idegenrendésze...
Bővebben >>