. Ma Auguszta napja van.
Április 3 - Rohadt Tetves Zsidózás Napja
2012-04-05 07:40:34
Április 3  -   Rohadt Tetves Zsidózás Napja

Április 3 - Rohadt Tetves Zsidózás Napja

Amint arról ma reggel a Klubrádió rövid sajtószemlében is beszámolt a Fővárosi Hírhatár tegnap megjelent írására hivatkozva, április 03-án lezárult  a Pest Megyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának Felderítő Osztálya által végzett nyomozás- aminek előzménye az volt, hogy  még tavaly 2011 augusztusában, a  Magyar Sziget 2011 rendezvényen történtek miatt sokan feljelentést tettek a Legfőbb Ügyészségen közösség elleni izgatás bűntettének elkövetése miatt.


Ezen a rendezvényen, a betyársereg sereg szikár, vérmes,- mások emberi tisztességét, faji hovatartozását semmibe vevő emberek szónokai arról értekeztek és tették fel a kérdést a velük szimpatizáló hallgatóságnak, amit szó szerint idézünk:

 

 „El kell jutni oda, hogy egy gépkarabélynak az elsütő billentyűjét valaki meg tudja húzni, esetleg akkor, hogyha egy másabb bőrszínt lát.”

„A fajok háborúja zajlik, ezért el kell jutnunk egy szintre, arra, hogy újra agresszívvá, erőszakosakká, szikárakká, mohókká, szinte fenevadakká váljunk”

Bennünk lesz e annyi, hogy le merjünk lőni egy rohadt, tetves zsidót?”


Figyelemmel a nyomozóhatóság véleményére, (részlet a határozat indokolásából):


 a közösség ellenes izgatás megállapításához önmagukban a gyűlöletkeltő kifejezések nem elegendőek, ugyanis bűncselekmény csak akkor valósul meg, ha a gyűlöletkeltő kifejezések hatására a sérelem bekövetkezésének reális lehetősége van. Ugyanis a sérelem feltételezett bekövetkezése nem elegendő a bűncselekmény megállapításához”


 Javasoljuk, hogy április 3. hivatalosan is legyen a Rohadt Tetves Zsidózás Napja!


A fenti írásunkhoz kapcsolódó teljes cikk ITT olvasható!

Utoljára frissítve: 2012-04-05 09:10:54

További híreink
Cigarettát és kulcscsomót vettek el a megvert férfitól
A kifosztás bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy férfival és egy nővel szemben, akik a me...
2024-01-16 16:59:47, Hírek, Kitekintő Bővebben
BMW és Mercedes versenyzett az Árpád hídon – halálra gázoltak egy szabályosan közlekedő kerékpárost
Tisztázatlan körülmények között egy személyautó elütött egy kerékpárost, majd összeütközött egy másik autóval az Árpád hídon 2023. július 1-jén, nem sokkal éjfél után, ír...
2023-07-02 11:38:09, Hírek, Kitekintő Bővebben
Mérget adott be az anyjának az ápolónő a gyöngyösi kórházban
A Heves Vármegyei Főügyészség előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy 41 éves nő ellen, aki megpróbálta megölni az anyját – tud...
2023-02-18 12:34:05, Hírek, Kitekintő Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Megtorpant az online vásárlás korábbi növekedési üteme - állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósá...
Bővebben >>