. Ma Gál napja van.
Állólámpa kültérre? Igen! Próbáld ki te is a világítás ezen formáját!
2021-09-17 22:58:15
Állólámpa kültérre? Igen! Próbáld ki te is a világítás ezen formáját!

Állólámpa kültérre? Igen! Próbáld ki te is a világítás ezen formáját!

Kültéren ugyan nem áll fenn a helyhiány problémája, azonban sok esetben sokkal előnyösebb választás egy könnyen mobilizálható állólámpa, amelyet oda helyezhetsz, ahol éppen szükség van rá, legyen az a terasz, a kerthelyiség vagy a kültéri sütögetőhely. 

 

A kültéri világítás hasznossága

 

A kültéri világítóeszközök esetében sokszor nem csak a hasznosság, de a dekorációs szerep betöltése is kifejezetten lényeges, hiszen sokan csupán hangulatteremtő eszközként tartanak rá igényt. A kültéri állólámpák piaca széles, így rendkívül változatos darabokat is beszerezhetsz, amelyek nem csak környezetbarát kialakítással rendelkeznek, de energiatakarékos technológiával működnek. Egyediségüknek köszönhetően a kültéri állólámpák képesek akár nappali fényt is létrehozni egy nagy hatósugarú körön belül. 

 

Hasznosságuk mellett esztétikai szerepük is tagadhatatlan, hiszen a legújabb designnak megfelelő modern vagy éppenséggel a hagyományos vonalat képviselő állólámpák könnyen a ház díszévé válhatnak. Csupán meg kell találnod az otthonod stílusához leginkább illeszkedő darabot, és már meg is van a legújabb kültéri dekorációs elem.

 

Akár az Eglo kültéri állólámpái közül is válogathatsz, amelyeket megtalálsz az Alkonylámpa kínálatában lévő kültéri állólámpák között!

 

Miért válassz egy ideális kültéri állólámpát?

 

Amennyiben kételkednél szükségességében, csak járj egy kört a kertedben, és máris érzékelni fogod azokat a pontokat, ahol szükség lehet egy kültéri állólámpára. Ilyen lehet az úszómedence környéke, a terasz, a parkosított területek, a gyermekednek kialakított játszótér, a sziklakert vagy a bejárat. Ennek a világítóeszköznek köszönhetően nyáron is élvezheted ezeket a kültéri színtereket, mindamellett, hogy téli időszakban is dekoratívvá varázsolhatod a kert azon pontjait, amelyek ekkor is jól mutatnak - mint a sziklakert vagy a házfal.

 

Mivel még így is túlnyomórészt dekorációs célzattal vásárolunk kültéri állólámpákat, így elsődleges szempontnak kell lennie a kinézet mellett az energiatakarékos működésnek is. Így a fényerő, a fogyasztás, az izzók élettartama is kifejezetten lényeges tényező a vásárlásnál. Ugyan a hagyományos halogén izzók és a kompakt fénycsövek olcsóbb megoldást kínálhatnak, a LED izzók sokkal költséghatékonyabbak lehetnek, hiszen kevesebbszer szükséges cserélgetned azokat. Hosszabb élettartammal rendelkeznek, és fogyasztás szempontjából is sokkal előnyösebbek, így érdemes már az elején beruháznod a LED-es izzókra.

További híreink
Egy minden vállalkozás számára hasznos szolgáltatás
Napjainkban a cégekkel kapcsolatos információnak rendkívül fontos szerepe van a vállalkozások életében. A Billingo Céginfó az információszerzést egyszerűsíti le, hiszen t...
2021-10-13 14:14:12, Hírek, Könnyű Bővebben
A babahálózsák, azaz a hűvös esték titkos fegyvere
Amikor egészen hűvösre fordul az idő, minden anyukának egyre nagyobb agodalma, hogy a kisbabája meg fog fázni! A kicsik, mikor már ficeregnek az ágyikójukban, gyakran elő...
2021-10-13 13:54:50, Hírek, Könnyű Bővebben
Elektromos roller: tudnivalók a modern szerkezet kapcsán
Hazánkban is egyre népszerűbb közlekedési eszköz az elektromos roller. Amellett, hogy a használata kíméli a környezetet, nagyvárosokban kitűnő alternatívája az autóhasz...
2021-09-23 10:06:56, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A kültéri világítás épp olyan lényeges, mint a megfelelő mennyiségű és minőségű fényt szolgáltató beltéri lámp...
Bővebben >>