. Ma Gedeon napja van.
Agyonszúrtak egy férfit Ráckevén
2013-12-13 19:29:46
Agyonszúrtak egy férfit Ráckevén

Agyonszúrtak egy férfit Ráckevén

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya K-né P. Tünde 42 éves budapesti lakos ellen.

 

A rendelkelésre álló adatok szerint a nő 2013. december 12-én 13 óra körüli időben egy ráckevei vendéglátóipari egységben italozott későbbi áldozatával. Ezt követően a férfi kocsijával annak családi házához hajtottak, ahol előzetes szóváltást követően a férfit egy konyhakéssel többször megszúrta. A sértett a helyszínen életét vesztette.

 

 

A 42 éves nőt a rendőrök a bűncselekmény elkövetésének helyszínén elfogták, majd előállították a Ráckevei Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették.

 

A nyomozóhatóság kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését.

További híreink
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Moór Marianna: „Elzártam magam a világtól”
Amióta a 80 éves Moór Marianna visszavonult a pályától, távol tartja magát a rivaldafénytől, és úgy tűnik, ez a jövőben sem fog sokat változni, ráadásul egy tavaly februá...
2024-01-04 14:38:37, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években ...
Bővebben >>