. Ma Auguszta napja van.
A tökéletes ajándékot keresed Valentin-napra?
2023-01-27 14:55:02
A tökéletes ajándékot keresed Valentin-napra?

A tökéletes ajándékot keresed Valentin-napra?

Túlköltekezni nyilván nem szeretnéd magad, de végre olyat szeretnél ajándékozni, amitől a párod elalél. Ugye hasonló a te gondolatmeneted is? Ha igen, akkor olvasd tovább cikkünket, és látni fogod, milyen klassz ötletek várnak rátok!

 

Dobd fel az esti hangulatot!

 

Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, hogy a SexShopCenter.hu valentin-napi ötletei között akár férfiaknak, akár nőknek olyan szexjátékokat találsz, amitől életetek legjobb valentin-napi privát buliját élhetitek át.

 

Ha még soha nem vetettetek be semmilyen szexuális segédeszközt, akkor legfőbb ideje félretenni a gátlásokat és az előítéleteket: semmilyen perverziót nem jelent, ha egy-két ötletes játékot kipróbáltok, hogy fokozzátok az élvezetet.

 

Persze nem muszáj, hogy csak az egyik félnek legyen jó, léteznek nagyon klassz páros játékszerek is, amelyek egyszerre fokozzák a pár mindkét tagjának izgalmát.

 

Most azt nézzük meg, mit érdemes választani, melyek a legnépszerűbb páros termékek.

 

Három feledhetetlen élményt nyújtó ajándékötlet

 

De nem is csigázunk tovább, mutatjuk azokat a felnőtt játékokat, amelyek sokkal jobban illenek a szerelmesek ünnepéhez, mint a habos-babos rózsaszín giccsparádé!

 

Ha még csak most kezdtek ismerkedni a szexshopok világával, akkor érdemes a szextársasjátékokkal kezdeni, amely tökéletesen kimozdít benneteket a megszokott mozdulatsorokból, a bevett rutint a játék kiszámíthatatlanságával töri meg, és éppen ez okozza az igazi izgalmakat: egy lerepülő ruhadarab itt, egy csók ott, egy szexi villantás amott.

 

Bevállalósabb párok már a párvibrátorral is próbálkozhatnak, így míg egyikük azon fáradozik, hogy akár a nyelvével, akár a kezével a mennybe juttassa szerelmét, addig ennek a kis eszköznek a segítségével bizony ő sem marad orgazmus nélkül.

 

Az igazi feketeöves felfedezők választhatnak maguknak szexhintát is, amely olyan pózokat tesz lehetővé, amelyet normál esetben vagy segédeszköz nélkül maximum csak cirkuszi akrobaták tudnak kivitelezni, de hát nem csak nekik jár a gyönyör, ugye?

 

Legyen minden nap Valentin-nap!

 

Ha ügyesek vagytok, akkor az este végeztével úgy tértek nyugovóra, hogy azt kívánjátok bárcsak minden nap Valentin-nap lenne.

 

Igen ám, de ki mondta, hogy csak ünnepnapokon szedhető elő bármelyik eszköz is? Az éjjeliszekrényben - az utasítás szerint letisztítva és tárolva - a lehető legjobb helyen lesz, hiszen ha bármikor kedvetek szottyan, ott lesz egy kéznyújtásnyira tőletek.

 

Ha pedig igazán megjött a kedvetek, akkor bátran nézzetek körül a SexShopCenter.hu oldalán, és lehetőségek végtelen tárháza fog elétek tárulni, ami életetek végéig nem hagyja majd ellaposodni a szexuális életeteket.

További híreink
Hogyan dekoráljuk otthonunkat húsvét alkalmából?
Az ünnepi hangulatnak a szívünkben is jelen kell lennie, de sokat segíthetünk, ha az alkalomhoz illő dekorációkkal dobjuk fel otthonunkat. Mindezt megtehetjük a lakás bel...
2024-02-26 10:43:34, Hírek, Könnyű Bővebben
Milyen vállalkozások számára előnyös a mobil terminál használata?
Az üzleti világ folyamatosan fejlődik, s a technológiai újításoknak köszönhetően a fizetési módok terén is jelentős változások zajlanak. Vállalkozóként ezekről az újítá...
2024-01-15 11:17:15, Hírek, Könnyű Bővebben
Hallottál már a LED fényterápia bőrmegújító hatásáról?
Amint megjelennek az első ráncok az arcbőrünkön, bekapcsol fejünkben a vészjelzés: elindult az öregedés folyamata. Szerencsére napjaink technológiai újításainak köszönh...
2024-01-11 16:14:58, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>