. Ma Gedeon napja van.
A szuper autóktól a kitűnő borokig és a szivarkiegészítőkig
2022-05-18 09:03:50
A szuper autóktól a kitűnő borokig és a szivarkiegészítőkig

A szuper autóktól a kitűnő borokig és a szivarkiegészítőkig

Ferruccio Lamborghini, az ikonikus autógyártó cég híres alapítója gazdálkodó családból származott, és miután 1974-ben kilépett a Lamborghini cégből, Ferruccio visszatért gyökereihez, és megépítette a Lamborghini borbirtokot.

 

A lánya, Patrizia a 90-es évek közepén vette át a pincészet vezetését, édesapja 1993-as halála után. Ő is ugyanúgy osztja az apja szenvedélyét, és folytatni kívánja azon törekvését, hogy minőségi olasz bort készítsen. 

 

A Lamborghini borról

 

A Lamborghini dűlőket Merlot, Sangiovese, Grechetto és Cabernet Sauvignon borszőlővel telepítették újra. Egy neves borász, Riccardo Cotarella felügyelete alatt állnak, aki több mint 20 éve dolgozik velük.

 

A Lamborghini borokat kiváló olasz borként értékelték, közülük pedig talán a Campoleone 2015 Umbria IGT tette a legnagyobb benyomást az emberekre.

 

A márka további terjeszkedése

 

Szintén a 90-es években hódította meg a cég a gasztronómia világát is a saját készítésű kávéjával, szószával, tésztájával, és még folytathatnánk a sort.

 

Napjainkban tovább terjeszkedtek, és már saját étteremmel és hotellel is büszkélkedhetnek, a csodás óráikat és parfümjeiket, a stílusos napszemüvegeiket és a remek szivaros termékeiket pedig még nem is említettük, amelyek kaphatóak például a Humidorshop.hu Lamborghini kínálatában is.

 

Lamborghini szivargyújtók

 

A jellegzetes Tonino Lamborghini szivargyújtó egyedi és erőteljes fáklyalángja az önbizalom, az erő és a szenvedély szimbóluma. Minden öngyújtó ugyanazokat a csúcstechnológiás, modern kapcsolatokat tartalmazza, ami miatt ez a márka annyira kívánatos a mai piacon.

 

A lángok eloltására szolgáló két vezérlőgombbal kialakított öngyújtók ezüst vagy fekete tónusúak, sokféle mintát és textúrát jelenítenek meg az Ön ízlésének megfelelően.

 

Lamborghini szivarvágók

 

Elegáns és innovatív tehát a Tonino Lamborghini szivarvágó.

 

A termékek a kifogástalan felépítésükkel és minőségükkel mindenkit levesznek a lábáról, ezért ezek a csodálatos szivarvágók minden szivarrajongó kötelező tartozékai, különösen akkor, ha már van hozzá illő öngyújtója a Lamborghinitől. 

 

Lamborghini órák

 

A Tonino Lamborghini órák azok közé a termékek közé tartoznak, amelyek a kezdetektől a leginkább jellemezték a márkát. Tonino Lamborghinit mindig is vonzotta a mechanika és a szellemi zsenialitás, ezért az órák iránti szenvedélye jelenti az ideális szálat technikai háttere és a dizájn világa, rátermettsége között. Ez a szenvedély és az olasz stílus iránti elköteleződés vezetett a Tonino Lamborghini órakollekciónak az ötletéhez.

 

A megalkuvást nem ismerő szellem, az olasz leleményesség és dizájn az exkluzivitás és az olasz hangulat jelképeként világszerte elismert márka tehetségével együtt alkotják ennek a kivételes brandnek az értékeit, ezért a termékeiket mindenképpen érdemes figyelemmel kísérni.

 

(x)

További híreink
Hogyan dekoráljuk otthonunkat húsvét alkalmából?
Az ünnepi hangulatnak a szívünkben is jelen kell lennie, de sokat segíthetünk, ha az alkalomhoz illő dekorációkkal dobjuk fel otthonunkat. Mindezt megtehetjük a lakás bel...
2024-02-26 10:43:34, Hírek, Könnyű Bővebben
Milyen vállalkozások számára előnyös a mobil terminál használata?
Az üzleti világ folyamatosan fejlődik, s a technológiai újításoknak köszönhetően a fizetési módok terén is jelentős változások zajlanak. Vállalkozóként ezekről az újítá...
2024-01-15 11:17:15, Hírek, Könnyű Bővebben
Hallottál már a LED fényterápia bőrmegújító hatásáról?
Amint megjelennek az első ráncok az arcbőrünkön, bekapcsol fejünkben a vészjelzés: elindult az öregedés folyamata. Szerencsére napjaink technológiai újításainak köszönh...
2024-01-11 16:14:58, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>