. Ma Ervin napja van.
A rendőrségnek a magyar polgárokat, nem a pártokat kell szolgálnia!
2013-03-26 15:38:44
A rendőrségnek a magyar polgárokat, nem a pártokat kell szolgálnia!

A rendőrségnek a magyar polgárokat, nem a pártokat kell szolgálnia!

Vasárnap időközi önkormányzati választásokat tartottak Dunakeszin. Néhány nappal a választások előtt olyan plakátok kerültek ki, melyen a Fidesz jelöltje, Benkő Tamás lakossági fórumának meghívóján a Fidesz logója mellett szerepel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság jelvénye is.

 

A fórum meghívott vendége Dióssi Csaba polgármester és Kristóf Ferenc, a Városi Polgárőrség képviselője mellett részt vett a városi rendőrkapitányság vezetője, Tóth Csaba is.

 

Az Együtt 2014 Választói Szövetség úgy gondolja, hogy a rendvédelmi szervek nem lehetnek politikai játszmák eszközei, különösen kampányidőszakban nem szerepelhetnek pártlogók mellett a rendőrség jelvényei, hiszen a rendőrségnek a magyar polgárokat, nem a pártokat kell szolgálnia.

 

Felszólítjuk ezért a kormánypártot, hogy ne csupán a jelszavak szintjén hangoztassák, hogy a rendőrségnek politikától mentesen kell működnie, és a jövőben ne használják föl a szervezetet saját politikai céljaikra.

 

Budapest, 2013. március 26.

Együtt 2014 Választói Mozgalom

Fotó: tozsdeforum.hu

További híreink
Autó alá szorult egy férfi Veresegyházon, életét vesztette
Meghalt az a férfi, aki hétfőn - eddig tisztázatlan körülmények között - autó alá szorult Veresegyházon - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a...
2017-01-30 19:56:15, Hírek, Fókuszban Bővebben
Kigyulladt egy állatmenhely Kiskunlacházán, hatvan kutya elpusztult
Kigyulladt egy állatmenhely Kiskunlacháza külterületén, mintegy hatvan kutya már biztosan bennégett az épületben szerda este - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Ig...
2017-01-26 07:49:24, Hírek, Fókuszban Bővebben
Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Lajosmizse szakaszon
Gázolás miatt akár egy órás késésekre is készülni kell a Budapest-Lajosmizse szakaszon - közölte a Mávinform hétfő reggel.
2017-01-16 08:21:22, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére