. Ma Csongor napja van.
A Pest megyei Noémi és az ő mellei
2013-12-31 09:58:04
A Pest megyei Noémi és az ő mellei

A Pest megyei Noémi és az ő mellei

A Hírhatár nem szokott mellekkel foglalkozni. Ma szilveszterkor, már a vidám napra is tekintettel mégis kivételt teszünk a most megjelent óriási hír miatt is, amit a Hír24 dobott be az éterbe.


"A magyar televíziós műsorvezetők közül talán Gaál Noémi melleit emlegetik a legtöbben."

 

 

 

 

 

A Hírhatár ezt a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánja, csupán egy megjegyzést fűz a szenzációs hírhez: többféle mell létezik, de akinek nagy - annak nagy!

 

A TV2 képernyőjén naponta feltűnő - a várható időjárást megjósoló, és azt előre bejelentő Noémi büszke arra, hogy a dekoltázsa ennyire népszerű az interneten.

 

Ezzel kapcsolatban megemlíti:

"Én azt gondolom, hogy minden pozitív visszajelzésnek örülni kell. Különösen manapság, amikor kevesebbet mosolyognak az emberek egymásra. Viszonylag kevés jó visszajelzést adnak egymásnak az emberek, és ha én ezeket a megjegyzéseket erre a tálcára teszem, akkor nagyon örülök nekik" - mondta a tv2.hu videójában az időjós, aki nemrég le is vetkőzött>.

 

 

 

Mi is osztozunk az örömben, szeretjük megyénk szülöttjét Gál Noémit, csakúgy mint a melleit - amire mi is büszkén tekintünk, és akinek ezúton is Boldog Újévet Kíván a Pest Megyei Hírhatár!





rozy-x

Utoljára frissítve: 2013-12-31 10:26:02

További híreink
Száz éves a Vaskapu turistaház
Ma a Vaskapu turistaházban étterem, szálláshely, pihenőszoba áll a turisták rendelkezésére, nagy külső - rendszerint virágokkal díszített - teraszáról gyönyörű kilátás ny...
2014-04-28 11:08:56, Hírek, Megosztom Bővebben
Állatok álma - jótékonysági bál
Állatok álma néven szerveznek jótékonysági rendezvényt április 26-án Monoron. A szervezők a rendezvényen befolyt teljes összeggel az ország egyetlen lómentő szervezetét, ...
2014-03-24 15:28:22, Hírek, Megosztom Bővebben
'Szállj be te is' Cegléden a Közgázban
A „Szállj be te is” program lényege, hogy az értelmi fogyatékkal élők sporttal elért sikerein keresztül bepillantást nyerjünk a fogyatékkal élők életébe, problémáiba.
2014-03-20 13:58:13, Hírek, Megosztom Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>