. Ma Konrád, Tivadar napja van.
A parkolóban loptak, az áruházban akartak pénzt levenni
2014-04-11 14:07:36
A parkolóban loptak, az áruházban akartak pénzt levenni

A parkolóban loptak, az áruházban akartak pénzt levenni

Egy budaörsi áruházban fogták el a rendőrök azt a három székesfehérvári férfit, akik néhány perccel korábban az üzlet parkolójában álló autóból eltulajdonították egy táskát. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L. Ferenc (28), B. István (21) és N. János (45) ellen.
 
L. Ferenc 2014. április 8-án 19 óra körüli időben egy budaörsi hipermarket parkolójában útbaigazítást kért egy autója mellett álló férfitől. Ez idő alatt két társa kihasználta a férfi figyelmetlenségét és a parkoló autója hátsó üléséről egyikük elvette a táskáját. A férfiak ezután gépkocsival távoztak.
 
A sértett és felesége - miután észlelték a lopást - az áruház biztonsági szolgálatától kértek segítséget. Eközben a férfi telefonjára üzenet érkezett arról, hogy ismeretlen személy az eltulajdonított bankkártyájáról az áruházban található egyik bankautomatából megkísérelt készpénzt felvenni. A pénzfelvételről kapott üzentek alapján a biztonsági szolgálat munkatársai megtalálták a három férfit és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották őket.
 
A budaörsi rendőrök L. Ferencet és társait a helyszínen elfogták. A ruházatátvizsgálás során B. István és N. János zsebéből előkerült a sértett nevére szóló 2 darab bankkártya, valamint az egyik bankkártyáról levett 200 ezer forint készpénz. Az üzlet parkolójában álló járművükben a járőrök megtalálták a lopott táskát is. 
 
A három férfit a rendőrök a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozóhatóság kezdeményezi a három férfi előzetes letartóztatásának elrendelését. L. Ferenc és társai ellen a további eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.
További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>