. Ma Magdolna napja van.
A Nestlé hivatalos közleménye a visszahívott bébiételről
2011-08-08 12:46:55
A Nestlé hivatalos közleménye a visszahívott bébiételről

A Nestlé hivatalos közleménye a visszahívott bébiételről

Korábban megjelent cikkünk kapcsán (az előzményeket ITT olvashatják, a facebookon keringő üzenetről), a mai napon megérkezett a Nestlé hivatalos közleménye.

 

"Június 29-én a Nestlé Franciaország önként visszahívott egy szállítmány Nestlé P’tit Pot banános üveges bébiételt. Elővigyázatossági okokból hívták vissza ezt a bizonyos tételt, egy fogyasztói bejelentés alapján, mivel a fogyasztó üvegdarabot talált a bébiételben.

 

A Nestlé azonnal megtette a szükséges intézkedéseket, hogy a hatóságokkal szorosan együttműködve kiderüljön, hogyan fordulhatott elő ilyesmi. A vizsgálat eredménye alapján elmondható, hogy egy elszigetelt esetről van szó, amely kizárólag egyetlen darab üveges bébiételt érintett.

 

Ezt a bizonyos bébiétel szállítmányt kizárólag Franciaországban forgalmazzák, és sem másik gyártásból származó termék, sem másik ország nem érintett a visszahívásban.

 

A Nestlé termékek biztonsága és minősége a vállalatunk számára mindenekelőtt való. A Nestlé ezúton szeretne őszintén elnézést kérni a vásárlóitól és partnereitől minden kellemetlenségért, amelyet ez az önkéntes visszahívás esetleg okozott.

 

 

Üdvözlettel:

 

Marschalkó Zsófia

a Nestlé Fogyasztói Szolgálatának vezetője"

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kulka János, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társ...
Bővebben >>