. Ma Petra napja van.
A Nestlé hivatalos közleménye a visszahívott bébiételről
2011-08-08 12:46:55
A Nestlé hivatalos közleménye a visszahívott bébiételről

A Nestlé hivatalos közleménye a visszahívott bébiételről

Korábban megjelent cikkünk kapcsán (az előzményeket ITT olvashatják, a facebookon keringő üzenetről), a mai napon megérkezett a Nestlé hivatalos közleménye.

 

"Június 29-én a Nestlé Franciaország önként visszahívott egy szállítmány Nestlé P’tit Pot banános üveges bébiételt. Elővigyázatossági okokból hívták vissza ezt a bizonyos tételt, egy fogyasztói bejelentés alapján, mivel a fogyasztó üvegdarabot talált a bébiételben.

 

A Nestlé azonnal megtette a szükséges intézkedéseket, hogy a hatóságokkal szorosan együttműködve kiderüljön, hogyan fordulhatott elő ilyesmi. A vizsgálat eredménye alapján elmondható, hogy egy elszigetelt esetről van szó, amely kizárólag egyetlen darab üveges bébiételt érintett.

 

Ezt a bizonyos bébiétel szállítmányt kizárólag Franciaországban forgalmazzák, és sem másik gyártásból származó termék, sem másik ország nem érintett a visszahívásban.

 

A Nestlé termékek biztonsága és minősége a vállalatunk számára mindenekelőtt való. A Nestlé ezúton szeretne őszintén elnézést kérni a vásárlóitól és partnereitől minden kellemetlenségért, amelyet ez az önkéntes visszahívás esetleg okozott.

 

 

Üdvözlettel:

 

Marschalkó Zsófia

a Nestlé Fogyasztói Szolgálatának vezetője"

További híreink
Végelszámolás vár Rákay Philip vállalkozására
Rákay Philipék már novemberben meghirdették a Szent-György hegyen álló nevezetes présházat, a Tarányi-pincét, mostanra viszont már cégjogilag is látszik: letettek arról, ...
2023-08-24 17:41:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
Putyin embere sejlik a NER új luxusjachtja mögött, amivel Mészáros utazgat
A Superyachtfan nevű hajós szakmai portál szerint egy olyan orosz bányamilliárdosé a fedélzeten Mészáros Lőrincékkel lefotózott Rose d’Or nevű hajó, aki a Balkánon aktív ...
2023-08-08 15:39:24, Hírek, Fókuszban Bővebben
Nem közölték az akkugyár dolgozóival, hogy rákkeltő anyaggal dolgoznak
Részletes jegyzőkönyvet szerzett meg az MSZP arról a szigetszentmiklósi akkumulátorgyár-balesetről, amelyben két dolgozó életét vesztette. Most az iváncsai eset kapcsán i...
2023-08-05 11:46:12, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 559 100 forint volt júliusban, ami 15,2 százalék...
Bővebben >>