. Ma Stefánia napja van.
A Nestlé hivatalos közleménye a visszahívott bébiételről
2011-08-08 12:46:55
A Nestlé hivatalos közleménye a visszahívott bébiételről

A Nestlé hivatalos közleménye a visszahívott bébiételről

Korábban megjelent cikkünk kapcsán (az előzményeket ITT olvashatják, a facebookon keringő üzenetről), a mai napon megérkezett a Nestlé hivatalos közleménye.

 

"Június 29-én a Nestlé Franciaország önként visszahívott egy szállítmány Nestlé P’tit Pot banános üveges bébiételt. Elővigyázatossági okokból hívták vissza ezt a bizonyos tételt, egy fogyasztói bejelentés alapján, mivel a fogyasztó üvegdarabot talált a bébiételben.

 

A Nestlé azonnal megtette a szükséges intézkedéseket, hogy a hatóságokkal szorosan együttműködve kiderüljön, hogyan fordulhatott elő ilyesmi. A vizsgálat eredménye alapján elmondható, hogy egy elszigetelt esetről van szó, amely kizárólag egyetlen darab üveges bébiételt érintett.

 

Ezt a bizonyos bébiétel szállítmányt kizárólag Franciaországban forgalmazzák, és sem másik gyártásból származó termék, sem másik ország nem érintett a visszahívásban.

 

A Nestlé termékek biztonsága és minősége a vállalatunk számára mindenekelőtt való. A Nestlé ezúton szeretne őszintén elnézést kérni a vásárlóitól és partnereitől minden kellemetlenségért, amelyet ez az önkéntes visszahívás esetleg okozott.

 

 

Üdvözlettel:

 

Marschalkó Zsófia

a Nestlé Fogyasztói Szolgálatának vezetője"

További híreink
Másfél milliós jutalmat kapott tavaly a Klebelsberg Központ vezetője
A Momentum politikusa Hajnal Gabriella fenyegető levele ellenére hozta nyilvánosságra az információt.
2022-11-18 18:12:52, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az Orbán-kormány ismét kihirdette a háborús veszélyhelyzetet
A kormány a novembertől életbe lépő alaptörvény-módosítás miatt újra kihirdette az Ukrajna területén fennálló fegyveres konfliktus, illetve humanitárius katasztrófa miatt...
2022-10-30 13:08:27, Hírek, Fókuszban Bővebben
Tudjátok mibe lehet kurv@ra belefáradni?
Abba, hogy ebbe' a kurvaországba' a megosztottság nem csak ott van, hogy balmegjobb - miközben a fél ország nem tudja definiálni azt, hogy jobbközép, hogy balliberális, h...
2022-10-19 10:41:09, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Távozik a Márki-Zay Péter által alapított Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) elnökségéből dr. Magyar Györg...
Bővebben >>