. Ma Ráhel napja van.
A Nestlé hivatalos közleménye a visszahívott bébiételről
2011-08-08 12:46:55
A Nestlé hivatalos közleménye a visszahívott bébiételről

A Nestlé hivatalos közleménye a visszahívott bébiételről

Korábban megjelent cikkünk kapcsán (az előzményeket ITT olvashatják, a facebookon keringő üzenetről), a mai napon megérkezett a Nestlé hivatalos közleménye.

 

"Június 29-én a Nestlé Franciaország önként visszahívott egy szállítmány Nestlé P’tit Pot banános üveges bébiételt. Elővigyázatossági okokból hívták vissza ezt a bizonyos tételt, egy fogyasztói bejelentés alapján, mivel a fogyasztó üvegdarabot talált a bébiételben.

 

A Nestlé azonnal megtette a szükséges intézkedéseket, hogy a hatóságokkal szorosan együttműködve kiderüljön, hogyan fordulhatott elő ilyesmi. A vizsgálat eredménye alapján elmondható, hogy egy elszigetelt esetről van szó, amely kizárólag egyetlen darab üveges bébiételt érintett.

 

Ezt a bizonyos bébiétel szállítmányt kizárólag Franciaországban forgalmazzák, és sem másik gyártásból származó termék, sem másik ország nem érintett a visszahívásban.

 

A Nestlé termékek biztonsága és minősége a vállalatunk számára mindenekelőtt való. A Nestlé ezúton szeretne őszintén elnézést kérni a vásárlóitól és partnereitől minden kellemetlenségért, amelyet ez az önkéntes visszahívás esetleg okozott.

 

 

Üdvözlettel:

 

Marschalkó Zsófia

a Nestlé Fogyasztói Szolgálatának vezetője"

További híreink
Ügynökmúlttal vádolják Dinnyés József
Ügynök volt Dinnyés József, a híres, ellenzékinek számító polbeat-énekes – legalábbis ezt feltételezik az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára által közölt ren...
2023-01-26 09:41:26, Hírek, Fókuszban Bővebben
Rákay Philip Károly a többmilliárdos Aranybulla bukása után a mohácsi csatáról tervez hősi eposzt
Az új médiamogul szerepében tetszelgő Rákay Philip megosztotta újabb filmtervének ötletét: ezúttal a mohácsi csatáról készít filmet.
2023-01-17 12:16:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
A pápai ravatal után homár, polip, articsóka főfogású szerény luxusebédre ült be Orbán és neje
Miközben itthon hiány van az ársapkás burgonyából, zavar lehet a kormánykommunikációs gépezetben, hogy nyilvánosságra került Orbán római luxusebédje, amire nem kis ízlést...
2023-01-05 15:42:29, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nemzetstratégiai jelentőségű összefonódásnak minősítette a kormány a Vodafone felvásárlását – derül ki a hétfő...
Bővebben >>