. Ma Auguszta napja van.
A Hikvision koax audio termékek alkalmazásából fakadó előnyök
2020-09-24 19:36:59
A Hikvision koax audio termékek alkalmazásából fakadó előnyök

A Hikvision koax audio termékek alkalmazásából fakadó előnyök

A bejegyzés keretei között részletesen ki is fejtjük, hogy pontosan miben rejlik ezeknek a korszerű kellékeknek a hozzáadott értéke. Szó lesz tehát a felhasználásukból fakadó előnyökről, illetve a leggyakoribb alkalmazási területekről is.


Leginkább ebből a megfontolásból lehet célszerű Hikvision koax audio termékeket használni

 

Amennyiben szeretnénk még többet kihozni az általunk alkalmazott Hikvision koax audio kamerák képességeiből, azzal kapcsolatban a hanghatások elérése számíthat optimális lépésnek. Ennek az elérését pedig koax kábel segítségével tudjuk megvalósítani.

 

Merthogy ezek a koax audio termékek nemcsak a videós formátum továbbítására képesek, hanem a kép mellett a hangot is tovább tudják küldeni egy másik készülékre, történetesen koax audio DVR-ekre, amelyekkel már megoldható maga a rögzítés.


A Hikvision koax audio termékek egyes változatairól röviden

 

Hogyha a Koax audio támogatással rendelkező Hikvision kamerákat vesszük alapul, ebből a kategóriából egyrészt az 1080p felbontású D0T-S széria, másrészt az 5 MP felbontású H0T-S széria áll rendelkezésre, kifejezetten magas minőséget képviselve. Ami a Koax audio támogatással rendelkező Hikvision DVR-t illeti, ott még többféle opció közül tudunk választani. Egyaránt különválaszthatjuk ugyanis a HQHI széria, a HUHI széria, valamint a HTHI széria modelljeit.

 

Közös tulajdonság velük kapcsolatban, hogy az IP kamera támogatás mindhárom esetben biztosított, egyfajta extra funkcióként. A felbontás tekintetében ugyanakkor tapasztalható némi eltérés, hiszen a HQHI széria maximális 6 MP értékéhez képest a HUHI és HTHI változatok 8-8 MP értéket tudnak felmutatni.


A Hikvision koax audio készülékek lehetséges felhasználási helyei

 

A Hikvision koax audio termékek alkalmazása elsősorban a vagyonvédelem biztosítása végett jöhet szóba. Leginkább abból a sajátosságból fakadóan, hogy ezek a készülékek egytől egyig hibátlanul alkalmasak a kisebb méretekkel rendelkező területek, lakóépületek, üzletek, továbbá az iskolák beltéri védelmére.

 

Kimondottan elősegítheti a hatékony felhasználást, hogy korszerű, könnyen használható kellékekről van szó, amelyeknek a telepítése, valamint az üzembe helyezése is egyszerűen kivitelezhető feladat. Vagyis nem kell sokat bajlódni a vezetékekkel és az egyéb nehezítő körülményekkel.

 

Az pedig mindenképpen pluszt jelenthet a használat szempontjából, hogy a magas képminőség mellett a hanghatások tekintetében is rendelkezésre állhat minden olyan tényező, amire szükségünk lehet.

További híreink
Hogyan dekoráljuk otthonunkat húsvét alkalmából?
Az ünnepi hangulatnak a szívünkben is jelen kell lennie, de sokat segíthetünk, ha az alkalomhoz illő dekorációkkal dobjuk fel otthonunkat. Mindezt megtehetjük a lakás bel...
2024-02-26 10:43:34, Hírek, Könnyű Bővebben
Milyen vállalkozások számára előnyös a mobil terminál használata?
Az üzleti világ folyamatosan fejlődik, s a technológiai újításoknak köszönhetően a fizetési módok terén is jelentős változások zajlanak. Vállalkozóként ezekről az újítá...
2024-01-15 11:17:15, Hírek, Könnyű Bővebben
Hallottál már a LED fényterápia bőrmegújító hatásáról?
Amint megjelennek az első ráncok az arcbőrünkön, bekapcsol fejünkben a vészjelzés: elindult az öregedés folyamata. Szerencsére napjaink technológiai újításainak köszönh...
2024-01-11 16:14:58, Hírek, Könnyű Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kizárási eljárást indít a Momentum Jancsó Andrea, ferencvárosi önkormányzati képviselő ellen, közölte a párt p...
Bővebben >>